Accountancy HBO-niveau

Wil je aan de slag in de accountancy? Dan leg je met een accountancyopleiding op HBO-niveau een stevige basis. Bovendien biedt een HBO-diploma mooie doorgroeimogelijkheden...

Lees meer

Wil je aan de slag in de accountancy? Dan leg je met een accountancyopleiding op HBO-niveau een stevige basis. Bovendien biedt een HBO-diploma mooie doorgroeimogelijkheden wanneer je later je AA-titel...

Lees meer

Wil je aan de slag in de accountancy? Dan leg je met een accountancyopleiding op HBO-niveau een stevige basis. Bovendien biedt een HBO-diploma mooie doorgroeimogelijkheden wanneer je later je AA-titel wilt behalen. Bij Markus Verbeek Praehep vind je...

Lees meer

Accountancy HBO-niveau: 103 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (2)

Masterclass (2)

HBO Bacheloropleiding (3)

Post Bachelor (8)

HBO Programma (6)

HBO Associate Degree (1)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (7)

Modules (46)

Wil je aan de slag in de accountancy? Dan leg je met een accountancyopleiding op HBO-niveau een stevige basis. Bovendien biedt een HBO-diploma mooie doorgroeimogelijkheden wanneer je later je AA-titel wilt behalen. Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod accountancyopleidingen op HBO-niveau. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.
 

Ontwikkel je tot assistent-accountant met de opleiding HBO Bachelor Accountancy

Met een opleiding accountancy op HBO-niveau ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden om te kunnen starten als assistent-accountant. Met de HBO Bachelor Accountancy groei je in vier jaar tijd steeds verder in het accountantsvak. Wil je daarna doorgroeien richting je AA-titel? Dan sluit deze Bacheloropleiding naadloos aan op de Post Bachelor AA Accountancy − MKB.
 

Behaal in twee jaar tijd je Associate degree Accountancy

Vind je een complete Bachelor van vier jaar te lang, maar wil je wel graag een erkend HBO-diploma behalen? Kies dan voor de HBO Associate degree Accountancy. Met deze opleiding behaal je in slechts twee jaar tijd het officiële getuigschrift ‘Associate degree Accountancy’. Bovendien mag je na succesvolle afronding de graad Associate degree (Ad) voeren. Wil je later alsnog de HBO Bachelor Accountancy volgen? Dan kun je vrijstellingen krijgen voor de onderdelen die je in de Associate degree al gevolgd hebt.
 

Praktijkgerichte HBO-programma's voor accountancy

Wil je in korte tijd veel praktijkgerichte kennis opdoen waarmee je direct aan de slag kunt? Kies dan voor een van onze HBO-programma's voor accountancy zoals het Praktijkdiploma Assistent-Accountant. Hierin krijg je een introductie in de belangrijkste onderwerpen van de accountancy en leg je een stevige basis voor jouw loopbaan. Het programma is onderdeel van de eerste fase van de HBO Bachelor Accountancy. Net als bij de Associate degree kun je ook met dit programma vrijstellingen krijgen wanneer je later de complete Bacheloropleiding wilt volgen.
 

Deeltijdopleiding accountancy op HBO-niveau 

Bij Markus Verbeek Praehep volg je je opleiding accountancy altijd in deeltijd. Hierdoor kun je je opleiding goed combineren met je baan en kun je wat je leert direct in praktijk brengen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te studeren per fase of module. Op deze manier kun je je eigen studietempo bepalen en pauzes inlassen wanneer jij die nodig hebt.
 

Waarom een opleiding accountancy op HBO-niveau van MVP?

Kies je voor een opleiding accountancy van Markus Verbeek Praehep? Dan profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

  • Een opleiding die speciaal is ontwikkeld voor werkenden;
  • Docenten uit de praktijk;
  • Keuze uit verschillende studievarianten: klassikaal, virtual classroom en e-learning;
  • Volop mogelijkheden om door te groeien na het behalen van je HBO-diploma.