Training Effectief Onderhandelen voor Financieel Professionals

2 dagen - Behaal het maximale uit je onderhandelingen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ervaar je vanwege een gebrek aan onderhandelingsvaardigheden tegenvallende resultaten zoals omzet, partners of samenwerkingen? Ervaar je geregeld een zwakke onderhandelingspositie tijdens het sluiten van bijvoorbeeld deals? Goed onderhandelen in een financiële omgeving kan een essentieel onderdeel zijn van je werk. Is deze situatie herkenbaar voor jou? Dan is deze training essentieel. In deze training krijg je inzicht in de structuur van onderhandelingen en in verschillende onderhandelingsstijlen. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van gesprekken, je doelen stellen en het beïnvloeden van je gesprekspartner. Door te oefenen met onderhandelingsgesprekken leer je dit effectief toe te passen. Na afloop ga je zelfverzekerd onderhandelingen aan en haal je betere resultaten.

Jouw resultaat

  • Je hebt inzicht in het onderhandelingsproces
  • Je gaat beter om met tegenstellingen en conflicten
  • Je leert nieuwe onderhandelingstechnieken en past deze direct toe in je werk
  • Je geeft je eigen standpunt helder weer tijdens conflicten en tegenstellingen

Voor wie

Deze zeer uitdagende training is geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de financiële sector en frequent met onderhandelingen te maken hebben. Je kunt denken aan onderhandelingen namens en met klanten, collega’s, leveranciers, leidinggevenden of projectleden. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Aanpak

In de training komen alle aspecten van een succesvol onderhandelingsproces aan de orde. Je hanteert verschillende stijlen en weet hoe je je het beste kunt voorbereiden. Tijdens de bijeenkomsten oefen je met verschillende onderhandelingsgesprekken. Deze gesprekken evalueer je, waarbij je in de discussies leert van je medestudenten en trainer. Zo ontwikkel je op interactieve wijze je onderhandelingstactieken. Hierbij houdt de trainer jouw specifieke leerdoelen in het oog.

Vervolgopleiding

  • Training Effectief Beïnvloeden
  • Training Commercieel Onderhandelen en Beïnvloeden
  • Training Overtuigingskracht

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur