Training Coachend Leidinggeven aan Financieel Professionals

3 dagen - Als financieel professional het maximale uit je team halen
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

07-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De huidige ontwikkelingen op het gebied van financiële dienstverlening vragen om goed opgeleide managers en leidinggevenden. Tijdens deze training ga je aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden om als leidinggevende je medewerkers te stimuleren en motiveren. Als leidinggevende aan financieel professionals haal je het maximale uit je team door je medewerkers te coachen, begeleiden en motiveren om zich te ontwikkelen. De meest effectieve manier om dit te doen is door leiding te geven op een coachende wijze. In deze training ga je aan de slag met coachingsvaardigheden voor jou als leidinggevende en leer je coachende gesprekken op een diepere laag te kunnen voeren. Je leert zo hoe je de potentiële kwaliteiten van je medewerkers ontwikkelt, zodat zij optimaal presteren in een financiële omgeving. Onze ervaren en creatieve trainers verzorgen een innovatief programma. Ook wordt er gewerkt met een trainingsacteur. Je kunt hiermee specifieke situaties naspelen om verschillende coachingsstijlen te oefenen en te ontdekken wat bij jou en je medewerkers past.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden in de financiële sector die hun coachingsvaardigheden verder willen ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeraar, belastingadvieskantoor, accountantskantoor, pensioenfonds of administratiekantoor. Van een financieel professional kun je uitgroeien tot een coach en bron van inspiratie voor jouw teamleden zijn.

Aanpak

Met verschillende oefeningen leer je om in de praktijk leiding te geven op een coachende manier. Je ontwikkelt niet alleen verschillende coachingsstijlen, je leert ook om een succesvol team te ontwikkelen en om weerstand om te buigen. Als je coacht, ben je zelf het belangrijkste 'middel'. Je leert dan ook je eigen kwaliteiten en uitdagingen met betrekking tot coaching goed kennen en oefent gericht met het ontwikkelen en inzetten van je gedragsrepertoire op dit gebied.

Vervolgopleiding

  • Training Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden voor Financieel Professionals
  • Training Effectief Beïnvloeden voor Financieel Professionals
  • Training Effectief Onderhandelen voor Financieel Professionals

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur