Training Professioneel Adviseren voor Financieel Professionals

3 dagen - De kwaliteit van jouw adviesgesprekken verbeteren
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

13-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional kun je een adviserende rol hebben binnen je organisatie. Wil jij je adviesvaardigheden verbeteren en overtuigend adviseren? Wil je leren om overzicht te houden binnen het adviesgesprek met onder meer je klanten? Deze inspirerende training kan jou hierbij helpen. Met de praktische opzet ontwikkel je de belangrijkste adviesvaardigheden. Daarnaast leer je hoe je de effectiviteit van je adviezen vergroot door beter rekening te houden met belangentegenstellingen en door je advies overtuigend te presenteren. Na afloop voer je betere adviesgesprekken door te adviseren met meer impact.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor de financieel professional waarbij adviseren een onderdeel van zijn of haar functie is. Je geeft advies binnen een financiële omgeving. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Aanpak

Voordat je aan de training begint, start je met een intake. Met behulp van deze intake ontdekken we samen jouw persoonlijke leerdoelen. De trainer neemt dit mee bij de voorbereiding van de training. Tijdens de bijeenkomsten ga je in op de rol van de adviseur en het adviesproces. Aan de hand van diverse werkvormen oefen je met je persoonlijke adviesvaardigheden. Je houdt bij wat je leert in je persoonlijke actieplan. Hierin geef je ook aan hoe je dit in de praktijk gaat toepassen. Dit zorgt altijd voor een effectieve training, waardoor jij gegarandeerd met zichtbaar en blijvend resultaat weer op je werk verschijnt.

Vervolgopleiding

  • Training Effectief Beïnvloeden
  • Training Overtuigend en Inspirerend Presenteren
  • Training Brain-based Beïnvloeden

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur