Training Effectief Beïnvloeden voor Financieel Professionals

2 dagen - Vergroot je zeggenschap door effectieve beïnvloeding
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

14-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional is het belangrijk om leidinggevenden, managers en collega's te enthousiasmeren voor jouw plan. Hoe beïnvloed je als financieel professional de ander zo overtuigend mogelijk? Wat voor communicatiestijlen zijn er om jouw gesprekspartner te kunnen sturen? Hoe kun je aansluiten op de denkstijl van jouw gesprekspartner om hem mee te krijgen in jouw visie of plan? De training Effectief Beïnvloeden geeft je de antwoorden op deze vragen! Je leert van de beste en meest ervaren trainers van Nederland hoe je mensen binnen je financiële organisatie effectief beïnvloedt en zo meer regie neemt.

Jouw resultaat

  • Je kent je eigen denkstijl en weet waar jouw kwaliteiten liggen
  • Je (her)kent de denkstijl van de ander en speelt hierop in
  • Je neemt op een positieve manier collega's mee in jouw financiële en strategische adviezen
  • Je concentreert je op zaken die je zelf kunt beïnvloeden

Voor wie

De training Effectief Beïnvloeden is geschikt voor financieel professionals die hun omgeving op een zo effectief mogelijke manier willen beïnvloeden of overtuigen. Wij adviseren dat je de training Effectieve Gespreksvaardigheden of een vergelijkbare training hebt gevolgd, zodat je een optimaal resultaat uit deze training kunt halen.

Aanpak

De training is bijzonder interactief door de diverse werkvormen die worden afgewisseld. Oefeningen, rollenspelen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief beïnvloeden komen aan de orde. Je leert om je stijl aan de ander aan te passen, waardoor je de ander zo effectief mogelijk beïnvloedt. Tijdens de training heeft de trainer oog voor jouw persoonlijke leerdoelen en hij past zijn programma daarop aan. Door in de training te werken met kleine groepen heeft de trainer de mogelijkheid om in te gaan op alle situaties die jij lastig vindt.

Vervolgopleiding

  • Training Effectief Onderhandelen voor Financieel Professionals
  • Training Effectieve Gespreksvaardigheden voor Financieel Professionals
  • Training Leidinggeven aan Financieel Professionals

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur