Training Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden voor Financieel Professionals

3 dagen - Leer als financieel professional doelgerichter communiceren
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

05-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De financiële sector ondervindt grote ontwikkelingen. Regels en wetten veranderen en digitalisering heeft een enorme impact. Communicatie is een belangrijk middel om deze wijzigingen in dit beroepsveld door te kunnen voeren. Het coachen en trainen van financieel professionals in hun communicatievaardigheden is daarom ook essentieel. Het zorgt ervoor dat anderen meegaan in jouw zienswijze. Doelgericht communiceren in de financiële sector helpt je bij het helder overkomen op de ander. Dit leidt ertoe dat doelen behaald kunnen worden. Na afloop van deze training ken je verschillende communicatiestijlen en kun je overtuigend argumenteren. Ook krijg je inzicht in onderhandelingsstrategieën en leer je deze toe te passen. Daarnaast weet je hoe je conflicten kunt voorkomen binnen de financiële sector en leer je om te gaan met weerstand.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor professionals die werkzaam zijn in de financiële sector en effectief willen communiceren. Je bent een financieel professional die zijn of haar invloed wil vergroten op anderen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Aanpak

De aanpak van de training is zeer doelgericht. Je geeft je doelen aan tijdens de online intake voorafgaand aan de training. Dit kunnen organisatiedoelen zijn maar ook persoonlijke doelen. De trainer gebruikt deze leerdoelen bij de voorbereiding van de training, zodat jij hier gericht mee aan de slag gaat. Tijdens de training werk je met behulp van diverse werkvormen aan effectief beïnvloeden en onderhandelen. Je leert veel over je eigen manier van communiceren en hoe je gesprekspartners kunt overtuigen. Na afloop van de training heb je een persoonlijk ontwikkelplan, waarin jij je ontwikkelstappen hebt opgeschreven en een plan om dit in de praktijk toe te passen. Hierdoor ga je vaker je doelen bereiken.

Vervolgopleiding

  • Training Effectief Beïnvloeden voor Financieel Professionals
  • Training Coachend Leidinggeven aan Financieel Professionals
  • Training Effectief Onderhandelen voor Financieel Professionals

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur