• Home
  • Bedrijfsadministratie op MBO-niveau

Bedrijfsadministratie op MBO-niveau

Werk jij in de bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je op zoek naar een opleiding waarmee je jouw eerste stappen...

Lees meer

Werk jij in de bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je op zoek naar een opleiding waarmee je jouw eerste stappen in dit vakgebied kunt zetten? Dan ben je bij Markus...

Lees meer

Werk jij in de bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je op zoek naar een opleiding waarmee je jouw eerste stappen in dit vakgebied kunt zetten? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

Bedrijfsadministratie op MBO-niveau: 72 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Programma (7) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Modules (39) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (9) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

Vakopleiding Branche-erkend (1) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

Examentrainingen (12) Examentrainingen

Werk jij in de bedrijfsadministratie en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je op zoek naar een opleiding waarmee je jouw eerste stappen in dit vakgebied kunt zetten? Dan ben je bij Markus Verbeek Praehep aan het juiste adres. Hier vind je een uitgebreid aanbod opleidingen op MBO-niveau voor bedrijfsadministratie. Op deze pagina vertellen we je alles over de verschillende mogelijkheden.

Ontwikkel basiskennis van bedrijfsadministratie op MBO-niveau

Wil jij een eerste stap zetten richting een baan als boekhouder of bedrijfsadministrateur? Dan is basiskennis op het gebied van boekhouden een must. Voor een korte introductie kies je voor de Basistraining Boekhouden. In deze training op MBO-niveau leer je de basisbeginselen van de financiële administratie. Wil je een stevigere basis? Dan is de praktijkgerichte opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB®) een goede keuze. Na succesvolle afronding ontvang je een officieel diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Daarnaast vormt de opleiding ook een uitstekende basis om verder te groeien in de bedrijfsadministratie.

Volg een kort MBO-programma bedrijfsadministratie

Ben je op zoek naar een kort en praktijkgericht programma waarmee je direct aan de slag kunt in de bedrijfsadministratie? Kies dan voor een MBO-programma. In drie tot zes maanden tijd ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Populaire MBO-programma's op het gebied van bedrijfsadministratie zijn:

Aan de slag met bedrijfsadministratie op MBO-niveau 3 of 4

Wil je een opleiding bedrijfsadministratie op MBO-niveau 3 of niveau 4 volgen? Ook dat is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor MBO Financieel-Administratief Medewerker niveau 3 of MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4. Met deze opleidingen behaal je in korte tijd een officieel erkend MBO-diploma. Met dit diploma op zak heb je mooie kansen op de arbeidsmarkt. Ook kun je, als je dat wilt, na het behalen van een MBO-diploma niveau 4 doorgroeien naar HBO-niveau.

Waarom een opleiding bedrijfsadministratie op MBO-niveau van MVP?

Kies je voor een opleiding op MBO-niveau van Markus Verbeek Praehep? Dan kies je onder andere voor:

  • Een opleider die al 125 jaar staat voor kwaliteit;
  • Een opleiding die speciaal is ontwikkeld voor werkenden;
  • Docenten die zelf uit de praktijk komen;
  • Een flexibele aanpak;
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.