• Home
  • Powerboost Effectief Leidinggeven

Powerboost Effectief Leidinggeven

Geef jouw kennis van effectief leidinggeven een boost - 1 dagdeel
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om je kennis van effectief leidinggeven een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je in uiteenlopende leiderschapsrollen, aan de hand van het BVO-leiderschapsmodel. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden die je kennis weer een boost geeft. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde, zodat jij je leiderschapsvaardigheden kunt versterken. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw vaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Voor wie?

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis van effectief leidinggeven wil opfrissen. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd voor effectief leidinggeven of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op dit gebied door middel van een korte leerimpuls. Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op het thema effectief leidinggeven noodzakelijk.

Aanpak

Tijdens deze korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt op het gebied van effectief leidinggeven. De trainer neemt je mee in het leiderschapsmodel van Boertien Vergouwen Overduin en laat je direct oefenen met het toepassen van relevante leiderschapsvaardigheden. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen om jouw effectiviteit te vergroten. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur