Neem een optie op Controller in 4 dagen

Controller in 4 dagen

Versterk je positie als financieel geweten van de onderneming - 3 maanden
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

16-04-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze unieke opleiding biedt jou de kans om je vaardigheden als controller binnen 4 dagen verder te ontwikkelen naar Post Bachelorniveau. Tijdens deze opleiding ontwikkel je de vaardigheden om als sparringpartner van het hoger management te functioneren. Je breidt je adviesvaardigheden verder uit en leert op welke wijze je de directie overtuigend adviseert over verbeteringen in processen. Je gaat aan de slag met stuurinformatie en leert op welke manier en op welk moment je deze informatie het beste kunt aanleveren. Ook ontwikkel je vaardigheden om deze informatie te vertalen naar alle betrokken afdelingen. Tijdens het programma komen alle belangrijke thema's aan bod, waaronder soft controls, treasury en data science. Op deze manier word je volledig klaargestoomd voor de functie van controller.

Aanpak

Tijdens deze intensieve opleiding leer je in 3 maanden alle ins en outs van de hedendaagse controllersfunctie. Je verdiept je in alle aspecten van controlling op het gebied van financiën, management en business. Na afloop weet je hoe je knelpunten in de organisatie signaleert en verbeteringen kunt initiëren. Zo kun je als controller actief bijdragen aan een gezonde organisatie. Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je docent krijgt. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten pas je het geleerde direct toe binnen je werkomgeving. Je bent meteen van toegevoegde waarde voor je organisatie.

Vooropleiding

Wij gaan uit van een HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Je bent financieel sterk onderlegd, analytisch ingesteld en wilt deze kwaliteiten optimaal inzetten voor de functie van controller. Met deze opleiding ontwikkel je je vaardigheden als controller, zodat je de directie en het hoger management van je organisatie sterker kunt ondersteunen bij het besturen en beheersen van processen. Dat maakt deze opleiding voor jou geschikt.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het begrippenkader - financial control, managementcontrol, business control
  • Managementaccounting en -control
  • Financiële analyse - data science - datavisualisatie
  • Soft controls
  • Treasury en cashmanagement
  • De controller als businesspartner
  • De controller en communicatie met diverse afdelingen en functionarissen

Examens en diploma

Deze opleiding sluit je af met een praktijkgerichte opdracht. Bij het behalen hiervan ontvang je het diploma 'Controller in 4 dagen'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

  • Duur van de opleiding: 3 maanden
  • Varianten: Dag, zaterdag
  • Dag: 4 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.995,-
Studiemateriaal
€ 350,-
Examenkosten
€ 210,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.670,-
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.995,-
Studiemateriaal
€ 360,-
Examenkosten
€ 210,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 100,-
Locatiekosten
€ 118,-
Reprorechten
€ 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 2.798,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur