Controller in 4 dagen

Versterk je positie als financieel geweten van de onderneming - 3 maanden
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

3 maanden

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

26-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze unieke opleiding biedt jou de kans om je vaardigheden als controller binnen 4 dagen verder te ontwikkelen naar Post Bachelorniveau. Tijdens deze opleiding ontwikkel je de vaardigheden om als sparringpartner van het hoger management te functioneren. Je breidt je adviesvaardigheden verder uit en leert op welke wijze je de directie overtuigend adviseert over verbeteringen in processen. Je gaat aan de slag met stuurinformatie en leert op welke manier en op welk moment je deze informatie het beste kunt aanleveren. Ook ontwikkel je vaardigheden om deze informatie te vertalen naar alle betrokken afdelingen. Tijdens het programma komen alle belangrijke thema's aan bod, waaronder soft controls, treasury en data science. Op deze manier word je volledig klaargestoomd voor de functie van controller.

Voor wie?

Je bent financieel sterk onderlegd, analytisch ingesteld en wilt deze kwaliteiten optimaal inzetten voor de functie van controller. Met deze opleiding ontwikkel je je vaardigheden als controller, zodat je de directie en het hoger management van je organisatie sterker kunt ondersteunen bij het besturen en beheersen van processen. Dat maakt deze opleiding voor jou geschikt.

Aanpak

Tijdens deze intensieve opleiding leer je in 3 maanden alle ins en outs van de hedendaagse controllersfunctie. Je verdiept je in alle aspecten van controlling op het gebied van financiën, management en business. Na afloop weet je hoe je knelpunten in de organisatie signaleert en verbeteringen kunt initiëren. Zo kun je als controller actief bijdragen aan een gezonde organisatie. Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd in kleine groepen, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je docent krijgt. Aan de hand van praktijkgerichte opdrachten pas je het geleerde direct toe binnen je werkomgeving. Je bent meteen van toegevoegde waarde voor je organisatie.

Vooropleiding

Wij gaan uit van een HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per studiebijeenkomst.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur