• Home
  • Powerboost Begeleiden van Intervisie

Powerboost Begeleiden van Intervisie

Geef jouw begeleidingsvaardigheden een boost - 1 dagdeel
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

18-01-2022

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Heb je jouw opleidingsbudget voor 2021 nog niet (volledig) gebruikt? Lees dan snel verder hoe je voor het eind van het jaar nog alles uit je opleidingsbudget haalt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Toe aan een korte, snelle leerimpuls om jouw begeleidingsvaardigheden een boost te geven? Schrijf je dan nu in voor deze Powerboost! Tijdens deze Powerboost verdiep je je in korte tijd in het intervisieproces en diverse intervisiemethodieken. Binnen een dagdeel krijg je van de trainer theorie aangeboden waarmee je je kennis opfrist en actualiseert. In korte werkvormen oefen je direct met het geleerde. Na afloop van de Powerboost ben jij er weer klaar voor om jouw begeleidingsvaardigheden effectief in praktijk te brengen.

Voor wie?

Deze Powerboost is geschikt voor iedereen die zijn kennis van het begeleiden van intervisie wil opfrissen. Je hebt bijvoorbeeld eerder een training gevolgd voor begeleidingsvaardigheden of wilt je in korte tijd snel ontwikkelen op het gebied van intervisies door middel van een korte leerimpuls. Voor deelname aan deze training is enige voorkennis op dit thema noodzakelijk.

Aanpak

In een korte maar intensieve training krijg je theorie aangereikt die voor jou van belang is. De trainer neemt je mee in de rol van de intervisiebegeleider en laat je direct oefenen met het toepassen van relevante intervisiemethodieken. De Powerboost is praktisch en concreet. Dit betekent dat we altijd een vertaalslag maken naar jouw werkpraktijk en hoe jij de kennis en vaardigheden kunt toepassen om jouw effectiviteit te vergroten. Je sluit de Powerboost af met een actieplan om het geleerde in praktijk te brengen. Zo stimuleren we je om na de Powerboost je leerproces voort te zetten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur