Precies!

Al vanaf 1896 draagt Markus Verbeek Praehep bij aan de versterking van de Nederlandse arbeidsmarkt. Generatie na generatie hebben mensen met behulp van de diploma's of getuigschriften van Markus Verbeek Praehep kunnen aantonen dat ze de juiste competenties hebben om zich te ontwikkelen als financieel professional. Hoe zorg je ervoor dat je als opleider na 122 jaar nog altijd een grote en toonaangevende speler bent?

Natuurlijk zijn we heel erg blij met de door ons geselecteerde docenten die met groot enthousiasme voor hun vak de studenten proberen te inspireren. Stuk voor stuk hebben ze hun sporen verdiend in de praktijk, ze hebben met hun voeten in de modder gestaan als financieel professional en velen zien het lesgeven als een uit de hand gelopen hobby. De evaluaties tonen het al tientallen jaren aan: de docenten worden vrijwel zonder uitzondering hoog gewaardeerd.

Een enthousiast ondersteunend team dat werkt met plezier is de tweede succesfactor. Collega's die er zijn voor de klant, de werkgever en elkaar en die er echt van balen als er een keer iets niet loopt zoals het moet, om er vervolgens alles aan te doen om het probleem op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Alle collega's vinden het prachtig om te kunnen meewerken aan de carrièreontwikkeling van klanten.

Zonder een aanbod dat aansluit bij de actuele ontwikkelingen in de markt kom je er niet. Markus Verbeek Praehep staat voortdurend in contact met haar stakeholders. Automatisering, flexibilisering en globalisering zijn belangrijke ontwikkelingen in de markt. Het is dan ook niet zo raar dat veel universiteiten en hogescholen, waaronder Markus Verbeek Praehep, hun productaanbod hierop aanpassen. Daar hoort een aanbod in het Engels bij; het is immers dé internationale taal waarin we in de BV Nederland erg goed zijn. Daarnaast worden de digitale voorzieningen en onze opleidingsstructuur geroemd. Het recept voor een succesvolle economische groei met 'global' companies.

Ik heb me dan ook verbaasd over de ophef over het feit dat steeds meer studies in het Engels worden aangeboden. Volgens sommigen zou dat een slechte ontwikkeling zijn. Het is in mijn ogen vrij eenvoudig. Als de markt erom vraagt is het aanbod daar en er zijn voldoende mogelijkheden om voor andere opties te kiezen. Een verplichting om voor Engelse opleidingen te kiezen is er ook niet. Ook Markus Verbeek Praehep zal haar aanbod per 2018/2019 aanpassen aan de actualiteit, onder andere met een aantal internationale opleidingen starten. Waarom? Wij versterken de Nederlandse arbeidsmarkt!

Met vriendelijke groet,

Frank Bakker
Directeur Markus Verbeek Praehep

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur