Kort nieuws

Wie wordt de financieel professional van het jaar?

Voor het eerst organiseren wij de verkiezing Financieel Professional van het jaar. Wie verdient het om te winnen? De genomineerden staan met naam en promotievideo op onze speciale verkiezingspagina (www.mvp.nl/financial-van-het-jaar). Tot en met 4 mei kun je stemmen op jouw favoriete financial. De 3 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Deze vindt plaats op vrijdag 18 mei tijdens het Financials Dinner.

Vrijdag 18 mei: Financials Dinner met Urgert & Van Deudekom

Rob Urgert en Joep van Deudekom komen vrijdag 18 mei naar het Financials Dinner op het evenemententerrein De Fabrique in Utrecht. Zij presenteren daar hun nieuwe, hyperinteractieve programma. Zorg dat je erbij bent en doe mee aan de hilarische oefeningen vol dubbele bodems. Volg daarna een van de drie interessante workshops en verdien er PE-punten mee. En geniet van een heerlijk diner. Bekijk het volledige programma op www.mvp/financial-dinner-2018.

Wist je dat…

… je een heel jaar lang kennis met ons kunt maken?Twee keer per jaar houden wij een open dag, meestal in augustus en in januari. Dan kun je een proefles volgen en kom je meer te weten over onze unieke lesmethode. Onze opleidingsadviseurs zijn dan aanwezig om je te voorzien van een passend advies. Maar het hele jaar door hebben wij elke maand een inloopspreekuur bij ons op kantoor in Hilversum. Daar kun je terecht met al je vragen. Bekijk de opties op www.mvp.nl/open-dagen.

Studiefinanciering voor volwassen

Sinds september 2017 kan iedereen tot 55 jaar tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om een HBO Associate degree-, HBO Bachelor- of Masteropleiding te volgen. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). De geaccrediteerde Ad-, Bachelor- en Masteropleidingen die Markus Verbeek Praehep aanbiedt, vallen ook onder deze regeling. Bij iedere opleiding staat vermeld of het levenlanglerenkrediet van toepassing is. Meer informatie over het LLLK vind je op www.duo.nl.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur