Groeten uit New York!

Chantal Valkenburg zal er geen spijt van hebben dat ze vorig jaar aan onze Facebookactie heeft meegedaan. Haar lovende woorden over onze kwaliteit als opleider waren goed voor de hoofdprijs: een reischeque van € 2.000,-. Ze kijkt terug op een mooie trip naar New York.

In maart 2017 vroegen we onze studenten om ons op Facebook van constructieve feedback te voorzien. Daar wist Chantal, junior Finance Administrator bij AD International in Heijningen, wel raad mee.

Over haar ervaringen met de module MBA bij Markus Verbeek Praehep schreef ze onder meer: "Goede docenten die je de stof goed kunnen uitleggen. Als je het niet snapt, wordt het gewoon nogmaals voor je uitgelegd. Daarnaast weten de docenten ook waar ze het over hebben, omdat ze in het dagelijks leven veel met de onderwerpen te maken hebben."

Voor deze positieve feedback is ze beloond met de reischeque. En ze koos voor een stedentrip naar New York, samen met haar vriend Maick. Chantal: "Ja, want hoe groot is de kans dat je daar goedkoop heen kunt? We hebben het in New York heel leuk gehad. Natuurlijk alle highlights bezocht. Vooral Central Park. Zó heerlijk om daar rond te lopen. We zijn daar zelfs nog een hele dag naar teruggegaan. Het was echt een mooie trip. En nu blijf ik jullie natuurlijk volgen op Facebook!"

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur