Praktijkopleiding AA MKB

Kom naar onze speciale informatiebijeenkomst op donderdagavond 14 november

Ben je bezig met je theoretische accountancy-opleiding of heb je deze afgerond? En overweeg je om de Praktijkopleiding AA MKB te volgen? Kom dan op donderdag 14 november naar de informatiebijeenkomst die wij hierover in Hilversum houden. Deze bijeenkomst is ook interessant voor werkgevers/praktijkbegeleiders. 

Waar gaat de bijeenkomst over?

Deze bijeenkomst verzorgen wij met medewerking van drs. Arjen Bonestroo, senior Beleidsmedewerker bij de NBA. Je krijgt informatie over de structuur van de opleiding, de verschillende onderdelen en de do’s en de don’ts.

Programma:

  • De praktijkopleiding en de rol van NBA door drs. A.R.(Arjen) Bonestroo (senior Beleidsmedewerker NBA);
  • Praktijkopleiding AA MKB en Markus Verbeek Praehep door Frank Bakker (labeldirecteur Markus Verbeek Praehep);
  • Digitale leeromgevingen eConnect van Markus Verbeek Praehep en de ELO van de NBA;
  • De rollen van de verschillende actoren;
  • Gelegenheid om vragen te stellen.

Schrijf je in

De bijeenkomst houden we van 18.30 tot 20.30 uur in Hilversum (MVP, Marathon 5, 1213 PD). Schrijf je in met onderstaand formulier. Verhinderd, maar wel geïnteresseerd in de opleiding? Geef dat dan even door, dan nemen wij contact met je op.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Markus Verbeek Praehep is van toepassing op dit formulier.

Open avonden

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open avonden in Hilversum en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.