Uniek in Zeeland: Post Bachelor AA Accountancy - MKB (mét startgarantie)

Goed nieuws voor accountancystudenten in Zeeland: vanaf nu biedt Markus Verbeek Praehep de Post Bachelor AA Accountancy – MKB aan in Goes. Dat betekent dat je niet meer hoeft uit te wijken naar een andere provincie om de weg naar je AA-titel te vervolgen. Daarnaast maken we je er graag op attent dat we bij MVP over een nieuwe unieke geïntegreerde opleiding beschikken. Met de nieuwe opleiding Post Bachelor AA Accountancy - MKB Geïntegreerd behaal je in 3 jaar tijd zowel het theoretisch getuigschrift als het getuigschrift voor de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB.

Post Bachelor AA Accountancy – MKB
  • Diverse schakelprogramma's om in te stromen
  • Startgarantie in Goes
Bekijk de opleiding
Post Bachelor AA Accountancy - MKB Geïntegreerd
  • Theorie en praktijk geïntegreerd in 1 opleiding
  • Kortste route naar de AA-titel
Bekijk de opleiding

Gegarandeerd van start

Omdat wij het belangrijk vinden dat je de Post Bachelor bij jou in de buurt kunt volgen, geven we je een unieke startgarantie voor de studiejaren 2020-2021, 2021-2022 en 2022-2023. Dat betekent dat als je je inschrijft voor de Post Bachelor in Goes, je gegarandeerd kunt starten op het door jou gekozen startmoment. Er is dus geen minimum aantal inschrijvingen nodig om te kunnen starten.
 

Download de interactieve brochure

Ben je benieuwd wat Markus Verbeek Praehep allemaal voor jouw accountants- of administratiekantoor in Zeeland kan betekenen? Download dan de interactieve brochure met o.a. uitgebreide informatie over de Post Bachelor opleiding, de geïntegreerde opleiding en onze schakelprogramma's waarmee je in Zeeland vanuit elke HBO Bachelor kunt instromen in onze Accountancy leerlijn.

Download brochure