• Home
  • POP en Halfjaarrapportage Schrijven voor de Praktijkopleiding AA MKB

POP en Halfjaarrapportage Schrijven voor de Praktijkopleiding AA MKB

Onderdeel van Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB - 2 dagen
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Aan het eind van de opleiding moet je immers aangetoond hebben dat je toegegroeid bent naar het niveau van beginnend beroepsbeoefenaar. Hoe je jouw ontwikkeling concreet formuleert, leer je tijdens deze training. Je gaat aan de slag met het schrijven van je POP (Persoonlijk Ontwikkelingsplan) en je leert hoe je een onderbouwde halfjaarrapportage maakt. Je leert wat het belang van deze onderdelen is en welke rol je praktijkbegeleider en beoordelaar hierbij spelen. Met deze training bereid je je optimaal voor op je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB.

Voor wie?

Je volgt de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB en wilt je goed voorbereiden op het schrijven van je POP en halfjaarrapportages. Deze training biedt je de goede voorbereiding.

Aanpak

In deze training vergroot je je inzicht in het belang van een POP en halfjaarrapportages en de rol van je praktijkbegeleider en beoordelaar hierbij.

In je POP geef je aan wat je persoonlijke ontwikkelpunten zijn en op welke manier je deze verder gaat ontwikkelen aan de hand van de vastgestelde eisen. Hiervoor formuleer je leerdoelen en maak je deze SMART. Je noteert welke werkzaamheden je gaat verrichten om je verder te ontwikkelen tot het niveau van een beginnend beoefenaar door de CEA-eindtermen te realiseren. Naast plannen en organiseren zijn reflecteren en evalueren belangrijke onderdelen van je POP.

De voortgang van je Praktijkopleiding bespreek je elk halfjaar met je praktijkbegeleider. Dit gesprek loopt volgens een vaste agenda die je vervolgens uitwerkt in een halfjaarrapportage. Je rapportage bestaat onder andere uit de door jou gegeven en ontvangen feedback, verder uitgewerkte vaktechnische vraagstukken uit je praktijk en afspraken voor het komende halfjaar. Tijdens deze training vergroot je je inzicht in de samenstelling van een halfjaarrapportage en ontwikkel je jouw persoonlijke schrijfstijl.

De training wordt gegeven door een docent die ruime ervaring heeft met de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB.

Toelatingsvoorwaarden

Je bent toelaatbaar tot deze training op het moment dat je door de NBA en door jouw stagebureau toegelaten bent tot de Praktijkopleiding.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur