• Home
  • Training Beloningsbeleid PE

Training Beloningsbeleid PE

Leer hoe je het juiste beloningssysteem toepast binnen je organisatie - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

26-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een sterk beloningssysteem motiveer je personeel en verhoog je de productiviteit en betrokkenheid. Daarom ga je in deze praktijkgerichte Training Beloningsbeleid PE aan de slag met het beloningsbeleid van je organisatie. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op om het beloningsbeleid in je organisatie te versterken. Daarbij leer je onder andere over de verschillende soorten beloningen en welke gevolgen de implementatie van beloningsbeleid heeft. Met de praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Je ziet dan ook meteen wat deze training je oplevert. Bovendien behaal je met deze training NIRPA-punten, waarmee je direct voldoet aan je PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je op zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de thema’s van beloningsbeleid. Je verdiept je in functiewaardering, salarisschalen en loonsverhoging. Ook administratieve en organisatorische gevolgen van beloningsbeleid komen aan bod. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 86 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met beloningsbeleid en zijn kennis hierover wil actualiseren. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Beloningsbeleid
  • Beloning bij zelfsturing
  • Salarisvergelijking
  • Functiewaardering en toegevoegde waarde
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Salarisschalen en loonsverhoging
  • Bonusbeleid
  • Administratieve en organisatorische gevolgen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Beloningsbeleid' van Markus Verbeek Praehep.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur

Deze training duurt 1 dag.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 525,-
Studiemateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 25,-
Locatiekosten
€ 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 609,50
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen


Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten

Markus Verbeek Praehep regelt voor je een arrangement, bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen we naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, HBO Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21 % btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er bovenop de prijs exclusief btw 10% opslag. Dat betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding zelf? Dat geldt de opslag van 10% niet.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.00 - 18.00 uur