• Home
  • Training Beloningsbeleid PE

Training Beloningsbeleid PE

Leer hoe je het juiste beloningssysteem toepast binnen je organisatie - 1 dag
PE NIRPA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-01-2022

Laat je opleidingsbudget niet liggen

Heb je jouw opleidingsbudget voor 2021 nog niet (volledig) gebruikt? Lees dan snel verder hoe je voor het eind van het jaar nog alles uit je opleidingsbudget haalt.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een sterk beloningssysteem motiveer je personeel en verhoog je de productiviteit en betrokkenheid. Daarom ga je in deze praktijkgerichte Training Beloningsbeleid PE aan de slag met het beloningsbeleid van je organisatie. Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op om het beloningsbeleid in je organisatie te versterken. Daarbij leer je onder andere over de verschillende soorten beloningen en welke gevolgen de implementatie van beloningsbeleid heeft. Met de praktijkgerichte aanpak van Markus Verbeek Praehep pas je wat je leert direct toe binnen je eigen werkomgeving. Je ziet dan ook meteen wat deze training je oplevert. Bovendien behaal je met deze training NIRPA-punten, waarmee je direct voldoet aan je PE-verplichting.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die in aanraking komt met beloningsbeleid en zijn kennis hierover wil actualiseren. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je op zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de thema’s van beloningsbeleid. Je verdiept je in functiewaardering, salarisschalen en loonsverhoging. Ook administratieve en organisatorische gevolgen van beloningsbeleid komen aan bod. Praktijk en theorie worden in de verschillende programmaonderdelen voortdurend afgewisseld. Je oefent op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. De training wordt verzorgd in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers, waardoor je veel persoonlijke aandacht van je trainer krijgt.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 86 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur