Training Effectieve Gespreksvaardigheden voor Financieel Professionals

2 dagen - Krachtige tools aanleren voor effectieve gesprekken
Trainingen en Korte Cursussen

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

08-10-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Al financieel professional is het essentieel om zorg te dragen voor goede communicatie binnen je werk en/of organisatie. Hoe kun je complexe (financiële) problemen helder uitleggen? Wat zijn je eigen sterktes en zwaktes als het gaat om communicatie? In deze praktijkgerichte training ontdek je hoe het communicatieproces in een financiële omgeving effectiever maakt. Luister- en vraagtechnieken zijn hierbij van groot belang. Samen gaan wij met jou aan de slag om jouw stijl van communiceren af te stemmen op wat je wilt bereiken.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor financieel professionals die op HBO- of WO-niveau werkzaam zijn en effectief willen communiceren met collega's, klanten en eigen organisatie.Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een bank, verzekeringsmaatschappij, beleggingsmaatschappij, belastingadvieskantoor, accountantskantoor of pensioenfonds.

Aanpak

Voordat je aan de training begint, vul je het intakeformulier in. Je trainer analyseert dit intakeformulier en verwerkt je persoonlijke leerwensen in de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. Je maakt in de training kennis met de basisbegrippen voor effectieve communicatie en krijgt inzicht in je communicatievaardigheden; wat beheers je en wat kun je nog verfijnen?

Vervolgopleiding

  • Training Sensitief Communiceren
  • Training Interne Communicatie en Samenwerking
  • Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur