HBO Bachelors & Associate Degrees

Ben je geïnteresseerd in een rol in finance? Of ben je als financieel professional op zoek naar groei? Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je cruciale...

Lees meer

Ben je geïnteresseerd in een rol in finance? Of ben je als financieel professional op zoek naar groei? Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je cruciale vaardigheden en verrijk je je kennis. Verdiep je...

Lees meer

Ben je geïnteresseerd in een rol in finance? Of ben je als financieel professional op zoek naar groei? Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je cruciale vaardigheden en verrijk je je kennis. Verdiep je in de kern van bedrijfseconomie of bedrijfskunde....

Lees meer

HBO Bachelors & Associate Degrees: 1 opleiding

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

HBO Bacheloropleiding (1)

Ben je geïnteresseerd in een rol in finance? Of ben je als financieel professional op zoek naar groei? Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je cruciale vaardigheden en verrijk je je kennis. Verdiep je in de kern van bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Wij bieden de ideale mix van theoretische kennis en praktische toepassing. Klaar om je financiële expertise naar een hoger niveau te tillen? Ontdek snel onze opleidingen. 

Een HBO Bachelor versus een Associate degree 

Een HBO Bachelor is een vierjarige opleiding op het niveau van hoger beroepsonderwijs. Een volledige opleiding biedt diepgaande kennis en vaardigheden binnen een specifiek vakgebied. Het behalen van een HBO Bachelor geeft je brede carrièremogelijkheden, biedt je uitgebreide expertise en verbetert je analytisch denkvermogen. Met een HBO Bachelorgetuigschrift leg je een solide basis voor professionele groei en heb je een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. 

Een Associate degree is een tweejarig programma op HBO-niveau dat zich richt op praktische toepassingen. Het is een meer gerichte studie. Het verschil met een HBO Bachelor zit in de duur en breedte van het curriculum. Een Associate degree biedt snellere toegang tot de arbeidsmarkt met specifieke vaardigheden. Beide diploma's verhogen je inzetbaarheid en carrièremogelijkheden. 

Een HBO Bachelor of Associate degree in bedrijfseconomie of bedrijfskunde 

Bedrijfskunde en bedrijfseconomie vormen de kern van effectief bedrijfsbeheer en strategische besluitvorming. Deze vakgebieden bieden inzicht in het begrijpen van complexe bedrijfsstructuren, het optimaliseren van financiële prestaties en het ontwikkelen van duurzame strategieën. 

Wij begrijpen dat de keuze om een opleiding te volgen een bewuste, weloverwogen beslissing is. Het behalen van een Bachelor of Associate degree is een investering. Dit resulteert in waardevolle kennis, praktische vaardigheden, carrièremogelijkheden en een diepgaand begrip die een solide basis vormen voor je professionele groei en ontwikkeling. 

Duik in de financiële situaties van bedrijven én geef advies over economische vraagstukken met de HBO Bachelor Finance & Control. Deze NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding van 48 maanden is opgedeeld in drie fasen en een afstudeerperiode. Het programma is overzichtelijk opgebouwd in de vorm van modules. Zo leer je bijvoorbeeld over bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, juridische aspecten, rapportages, accounting, controlling, business IT, risicomanagement en advisering. 

Professioneel ontwikkelen voor werkenden 

Overweeg je een studie bij ons? Bij Markus Verbeek Praehep ontwikkel je jezelf op een manier die bij jou past. Dankzij onze langdurige ervaring en expertise bieden wij kwalitatief, praktijkgericht en flexibel onderwijs. Dit kun je van ons verwachten. 

  • Onze opleidingen zijn up-to-date en aangevuld met de nieuwste inzichten. 
  • Onze docenten hebben ruime praktijkervaring en geven les in kleine groepen. 
  • Leer op een praktische manier zodat je opgedane kennis direct kunt toepassen. 
  • Flexibiliteit voor werkenden: kies uit een klassikale les, virtual classroom of via e-learning. 
  • Onze diploma's en certificaten hebben een sterke erkenning in de branche.