• Home
  • Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB)

Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB)

Versterk jouw effectiviteit - 3 dagen
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

3 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

19-11-2021

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor iedere beroepsbeoefenaar en zeker als accountant is het belangrijk dat je inzicht hebt in je eigen persoonlijkheid en gedrag. Dat gaat je helpen bij de contacten met klanten en collega's. Jouw gedrag bepaalt mede hoe anderen op je reageren. Als je jouw gedrag kunt aanpassen, wordt het omgaan met uiteenlopende situaties een stuk makkelijker. In deze boeiende training ontdek je je eigen sterke punten en verwerf je de vaardigheden om effectiever te communiceren en overtuigen.

Voor wie?

Je volgt de Praktijkopleiding AA MKB of Praktijkopleiding RA en moet voldoen aan de door NBA/RPO gestelde eisen van het verplichte trainingsprogramma. Dat betekent dat je tijdens de 3 jaar durende praktijkopleiding jaarlijks minimaal 3 trainingsdagen moet bijwonen.

Deze training is uitsluitend bedoeld voor trainees die de praktijkopleiding volgen. Met de 1-daagse training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden ontwikkel je bovendien een aantal belangrijke competenties die iedere beroepsbeoefenaar zich eigen zou moeten maken.

Aanpak

In deze training Persoonlijk Inzicht en Beïnvloedingsvaardigheden (Praktijkopleiding AA MKB) nemen we jouw persoonlijkheid en communicatiestijl als basis om je tot nieuwe inzichten en vaardigheden te brengen. Door middel van verschillende praktijkopdrachten vergroot je zowel het inzicht in jezelf als in anderen. Zo leer je effectief communiceren naar individuen en groepen in uiteenlopende situaties. Ook krijg je handvatten aangereikt zodat je juist kunt omgaan met spanning en emoties. Doordat je met verschillende situaties oefent, maak je je deze technieken snel eigen. Zo kun je ze na afloop van deze training direct toepassen in je contact met collega's en klanten.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur