• Home
  • Associate degree accountancy

Associate degree accountancy

Wil jij je graag verder ontwikkelen als accountant met een opleiding op HBO-niveau? Maar zie je het niet zitten om een volledige Bacheloropleiding te...

Lees meer

Wil jij je graag verder ontwikkelen als accountant met een opleiding op HBO-niveau? Maar zie je het niet zitten om een volledige Bacheloropleiding te volgen? Dan biedt een HBO Associate degree uitkomst....

Lees meer

Wil jij je graag verder ontwikkelen als accountant met een opleiding op HBO-niveau? Maar zie je het niet zitten om een volledige Bacheloropleiding te volgen? Dan biedt een HBO Associate degree uitkomst. Op deze pagina vertellen we je meer over onze HBO...

Lees meer

Associate degree accountancy: 95 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (2)

Masterclass (2)

HBO Bacheloropleiding (1)

Post Bachelor (8)

HBO Programma (6)

HBO Associate Degree (1)

Praktijkopleiding AA en Stagebureau (7)

Modules (41)

Wil jij je graag verder ontwikkelen als accountant met een opleiding op HBO-niveau? Maar zie je het niet zitten om een volledige Bacheloropleiding te volgen? Dan biedt een HBO Associate degree uitkomst. Op deze pagina vertellen we je meer over onze HBO Associate degree Accountancy en over de voordelen van een Ad.
 

Waarom kiezen voor een Associate degree Accountancy?

Er is veel vraag naar hoog opgeleide financieel professionals. Een HBO-diploma is dan ook zeker van meerwaarde op je cv als (assistent-)accountant. Dankzij de HBO Associate degree Accountancy hoef je hier niet meteen een complete Bacheloropleiding voor te volgen. Met deze Ad-opleiding behaal je in slechts twee jaar tijd het officiële getuigschrift ‘Associate degree Accountancy’. En heb je het diploma Moderne Bedrijfsadministratie al op zak? Dan kan het zelfs in anderhalf jaar. Na succesvolle afronding mag je de graad Associate degree (Ad) voeren. Hiermee toon je aan dat je over kennis en vaardigheden op HBO-niveau beschikt.
 

Wat leer je met een opleiding HBO Associate degree Accountancy?

Met de HBO Associate degree Accountancy leg je een stevige basis voor een carrière in de accountancy. Je gaat onder andere aan de slag met:

  • bedrijfsadministratie
  • managementaccounting
  • belastingwetgeving
  • bestuurlijke informatieverzorging
  • auditing
  • data science

Na je Associate degree alsnog je Bachelor Accountancy halen?

Heb je je Associate degree behaald en wil je graag doorsturen met de HBO Bachelor Accountancy? Dan kun je je Bachelordiploma versneld halen. Tijdens de HBO Associate degree Accountancy heb je namelijk al de helft van de Bachelor Accountancy gevolgd. Voor dit deel kun je vrijstellingen krijgen bij je Bacheloropleiding.
 

Waarom een Associate degree Accountancy van Markus Verbeek Praehep?

Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Je krijgt les van docenten uit de praktijk en gaat in kleine groepen aan de slag met praktijkopdrachten en cases. Wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk, waardoor je de lesstof ook beter onthoudt. Daarnaast kun je met onze HBO Associate degree Accountancy studeren op de manier die het best bij jou past. Volg de hele opleiding in één keer, of schrijf je in voor losse modules en examens. Heb je meer tijd nodig? Dan kun je ook kiezen voor een driejarige variant. Zo studeer je altijd in je eigen tempo en kun je de opleiding goed combineren met een baan. Ook kun je kiezen voor verschillende studievarianten. Studeer je liever klassikaal of op afstand via e-learning of de virtual classroom? De keuze is aan jou.