• Home
  • Jaarrapportage en Jaarplan Schrijven voor de Praktijkopleiding AA MKB

Jaarrapportage en Jaarplan Schrijven voor de Praktijkopleiding AA MKB

Met meer gemak rapporteren tijdens de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB - 2 dagen
Praktijkopleiding AA en Stagebureau

Duur

2 dagen

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

02-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur

Meer weten over de AA-opleiding?

We organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten over de route naar je AA-titel en de opleidingen die wij hiervoor aanbieden. Bekijk snel wanneer de volgende bijeenkomst plaatsvindt en meld je aan.
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB lever je zowel halfjaarrapportages als jaarrapportages op. In deze rapportages toon je aan op welke wijze je vorderingen maakt in je persoonlijke groei naar beroepsbeoefenaar en op welke wijze je voldoet aan de CEA-eindtermen. Deze praktische training biedt je extra ondersteuning bij het schrijven van de rapportages. Je ontwikkelt vaardigheden om rapportages te structureren, heldere leerdoelen te formuleren en uitgevoerde werkzaamheden te beschrijven. Je zult sneller en met meer gemak rapporteren tijdens je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB.

Voor wie?

Je volgt de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB en wilt je goed voorbereiden op het schrijven van de rapportages. Deze training biedt je een goede voorbereiding.

Aanpak

Deze training bestaat uit een groot aantal praktische oefeningen die je uitvoert onder leiding van een vakkundige trainer. Na enkele theoretische inleidingen ga je aan de slag met verschillende schrijfopdrachten, gericht op de rapportages van de praktijkopleiding. Je leert om structuur aan te brengen in je rapportages, zodat je tekst aantrekkelijker en duidelijker is voor de lezer. Daarbij leer je meer over het model van Korthagen, waarmee je stapsgewijs kunt reflecteren op je eigen handelen. Na afloop weet je wat er van je verwacht wordt in de rapportages, hoe je deze verwachtingen waar maakt en wat je hierbij van de praktijkbegeleider en beoordelaar kunt verwachten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur