Het Financials Dinner: een jaarlijkse traditie

Een borrel en buffet, workshops en de verkiezing van de Financial van het jaar 2019. Zowel de gasten als de vertegenwoordigers van Markus Verbeek Praehep kijken terug op een gevarieerd Financials Dinner. Het event, dat in mei 2019 voor het vierde achtereenvolgende jaar plaatsvond, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

Het Financials Dinner organiseren we jaarlijks voor onze studenten, docenten en andere relaties – in 2016 nog onder de noemer Het Accountants Dinner. We bieden een mix van entertainment, inspiratie en gezelligheid.

Terugblik Financials Dinner 2019

Sfeervolle evenementenlocatie
De vierde editie vond plaats in DeFabrique in Utrecht. Een voormalige mengvoederfabriek omgetoverd tot een sfeervolle evenementenlocatie. Want we kiezen de plaats van handeling niet zomaar. En hetzelfde geldt voor de gast die het event opent. Deze keer was dat de veelgevraagde spreker Jan van Setten.

Jan van Setten pleit voor dóén
Jan van Setten spoorde de financials aan hun houdbaarheidsdatum te verlengen. Een meer dan goede aanbeveling. Stil blijven zitten is in deze tijd van (technologische) veranderingen immers echt geen optie. Als financial moet je in beweging komen, aan jezelf werken. Kortweg: dóén. Van Setten: “Doen is de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. En als je denkt in mogelijkheden, kom je er wel.” Een even concreet als simpel advies. Niet voor niets is zijn motto: het leven is verwarrend eenvoudig.

Workshops goed voor nieuwe kennis en PE-punten
Met de hoopvolle woorden van Jan van Setten in het achterhoofd werkten de gasten later op de avond alvast aan hun toekomst door een workshop te bezoeken. Huub Jansen van Crowe Foederer vertelde hoe je als bedrijf een innovatieslag maakt. Onze docent Ronald Steunenberg schetste de kansen die digitalisering aan salarisadministrateurs biedt. Bij fiscalist/trainer Jos Schenaarts konden onze gasten hun fiscale kennis toetsen. Alain Mulder (director European Operations Institute of Management Accountants) legde uit hoe je als financieel professional je waarde in het digitale tijdperk behoudt. De workshops leverden nieuwe kennis én PE-punten op.

Arjan den Besten Financial van het Jaar 2019
Vast onderdeel op het programma is sinds 2 jaar de verkiezing van de Financial van het Jaar. De 3 kandidaten die door de voorrondes komen strijden in de finale om de hoofdprijs. Het publiek mag stemmen. De presentatie van Arjan den Besten van Florys Financieel & Fiscaal werd het hoogst gewaardeerd en dat leverde hem de titel op.

Ook in 2020 een Financials Dinner
Het event heet niet voor niets het Financials Dinner. Na afloop van het programma konden onze gasten zich te goed doen aan een uitgebreid (barbecue)buffet. Tientallen gasten bleven daarna nog hangen om onder het genot van een borrel na te praten. De sfeer was ongedwongen. Reden genoeg om deze jaarlijkse traditie voor te zetten. Ook in mei 2020 dus een Financials Dinner.

Bezoek een open avond bij jou in de buurt

Kom alles te weten over ons uitgebreide opleidingsportfolio, klassikaal studeren in tijden van corona en natuurlijk onze virtual classroom. Je vindt ons in Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Zo is er altijd een open avond bij jou in de buurt.