Prikbord December 2016

Onduidelijkheden over de accountancyopleidingen?

Hebben jij en/of je collega's of teamleider nog vragen over de wijzigingen binnen de accountancyopleidingen en de titulatuur? Nodig ons dan uit op kantoor. We komen graag persoonlijk uitleg geven. Je kunt contact opnemen met onze incompany-adviseurs via 035-528 08 31 of incompany@mvp.nl.


Terugblik: 120-jarig jubileum

Markus Verbeek Praehep bestaat dit jaar 120 jaar en dat vierden wij op 2 september samen met 250 (oud-)collega's, zakelijke relaties, docenten en studenten. Frank Bakker gaf ons een korte rondleiding door de geschiedenis sinds de geboorte van Lion Markus in 1867, we testten onze kennis in een quiz, luisterden naar het inspirerende verhaal van Erik Scherder over ons brein en kregen - eindelijk - de uitslag van de verkiezing favoriete docent aller tijden. Natuurlijk werd het feest afgesloten met heerlijk eten en een borrel. Alle aanwezigen kregen een exemplaar van het boek Laat je hersenen niet zitten van Erik Scherder mee. Hopelijk hebben jullie hier inmiddels iets van opgestoken.

Alle aanwezigen bedankt en graag tot ons volgende jubileum!


Maak kennis met onze studieadviseurs

In de vorige editie van Precies kon je kennismaken met onze opleidingsadviseurs: het team dat dagelijks telefonisch, per e-mail en per chat potentiële studenten te woord staat. Maar wat als je al bij Markus Verbeek Praehep studeert en een vraag hebt? Dan kom je terecht bij Studieservice. Wij vroegen teamleider Nico Baars toe te lichten wat Studieservice precies doet voor de studenten.

Eerste aanspreekpunt

Nico: "Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor studenten die ergens tegenaan lopen in hun opleiding. Dit kan van alles zijn: vragen over bijvoorbeeld het studiemateriaal of de startdatum van een module, maar wij zijn er ook voor inhoudelijke vragen, vragen over examens of toelatingsdossiers. Wij streven ernaar om de student direct van antwoord te voorzien. Dit doen we in een team van zes studieadviseurs. Ook benaderen we studenten proactief als er wijzigingen zijn die voor hen van belang zijn. We begeleiden de studenten gedurende de hele opleiding. Dit doen wij niet alleen telefonisch, maar gaan ook op lesbezoek."

Tips voor studenten

Heeft Nico nog tips voor studenten? "Bereid je goed voor op de bijeenkomsten. Dus kijk van tevoren op e-Connect wat de bedoeling is en wat er van je verwacht wordt. Verder is een studie niet iets wat je er zomaar even bij doet, daar moet je dus echt tijd voor vrijmaken. En heb je ergens vragen over of is iets niet helemaal duidelijk: bel ons! Daar zijn we voor en we helpen graag!".De studieadviseurs zijn bereikbaar op telefoonnummer 035 - 528 08 11.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur