Kort nieuws

Profiteer van 10% vroegboekkorting

Overweeg je om bij Markus Verbeek Praehep een opleiding te volgen? Hak dan snel de knoop door. Maak je keuze en schrijf je vóór 8 juli 2018 in met de code 'Vroegboekkorting2018'. Dan krijg je 10% korting op het cursusgeld. En er zit nóg een voordeel aan vast. Met een snelle inschrijving vergroot je de kans dat je de studie op de locatie van jouw voorkeur kunt volgen. Deze actie was vorig jaar een groot succes. Reageer dus snel en start na je zomervakantie voordelig met je opleiding. Bekijk ons opleidingsaanbod op www.mvp.nl/opleidingen. Vragen? Bel ons op 035-528 0811.

Actie en interactie op het Financials Dinner

Gasten, deelnemers en organisatie kijken terug op een geslaagd Financials Dinner, vrijdag 18 mei in DeFabrique. In de voormalige, tot evenementenlocatie omgetoverde mengvoederfabriek heerste van begin tot eind een prettige, ongedwongen sfeer, waarin de gasten zich met elkaar onderhielden, oude bekenden tegenkwamen en nieuwe contacten maakten.

Het kwam ook veel aan op interactie. Tijdens de toespraak van Frank Bakker bleef het al niet bij alleen luisteren en ook Urgert en Van Deudekom, die een vermakelijke openingsact presenteerden, waarin het draaide om bewuste en onbewuste keuzes, spoorden het publiek aan actief mee te doen.

Een actieve rol was zeker nodig bij de finale van de verkiezing Financieel Professional van het Jaar 2018. Er kon op de drie finalisten worden gestemd en daaraan werd enthousiast gehoor gegeven. Uiteindelijk won Dave van Zanten, finance manager van detacheerder Quoratio BV in Bunnik, met een krappe voorsprong.

PE-punten vielen te behalen bij drie workshops, die ook meteen actuele kennis opleverden. Tegen achten lust je onderhand wel wat en van de vier buffetten werd flink afgenomen. Het merendeel van de gasten bleef tot het eind gezellig borrelen om daarna pendelbus of auto op te zoeken.

Het Financials Dinner was ook het podium van Bianca Baak, financial, afgestudeerd bij Markus Verbeek Praehep, maar vooral Nederlands kampioene op de 400 meter horden. Markus Verbeek Praehep helpt haar om haar grote droom te verwezenlijken: deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio. De charme van 'onze' Bianca bleef niet onopgemerkt. Tijdens de uitreiking van de prijzen bij de verkiezing wist ze al alle aandacht op zich gericht, later schoten diverse financials haar aan om een praatje met haar aan te knopen. Sommigen maakten een selfie met de topatlete en bewaarden daarmee een bijzondere herinnering aan een geslaagd event.

Opleidingsaanbod flink uitgebreid

Het wordt natuurlijk weer een heel mooi studiejaar. Naast het vertrouwde vaktechnische portfolio bieden we een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen die bijdragen aan het profiel waaraan een financieel professional anno 2018, en zeker in de nabije toekomst, moet voldoen. Samen met onze businesspartners Boertien Vergouwen Overduin, Computrain en NCOI Opleidingen hebben wij een totaalportfolio samengesteld waarbij, naast de noodzakelijke vakkennis, kennis van corporate governance en gedrag en ethiek, ook ruimte is om je medewerkers te ontwikkelen in ICT en innovatie, interne- en externe adviesvaardigheden, persoonlijkheid en gedrag en leiderschap. Medewerkers met internationale ambitie of expats die je inhuurt, kunnen komend jaar hun ACCA-modules via Markus Verbeek Praehep volgen. Kortom: veel nieuws. Wij hopen je medewerkers ook komend studiejaar (weer) te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie rondom de opleidingen? Kijk op www.mvp.nl.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur