30 november live webinar ‘Informatiebeveiliging in de zorg’

Tegenwoordig gaat steeds meer digitaal. Van brieven tot aan kranten. Het online opslaan en delen van gegevens is efficiënt, duurzaam en overzichtelijk. Maar er is ook een keerzijde van de medaille. Want wat gebeurt er als je te maken krijgt met een datalek? Welke gegevens komen er dan op straat? Dat zijn scenario's waar je liever niet aan denkt. In het live webinar van 30 november staat informatiebeveiliging in de zorg centraal.

Sprekers

Tijdens het live webinar kun je jouw vragen stellen aan deskundigen. Host Belinda Kerkhove zal in gesprek gaan met:

  • Jan Hoogstra, IT-deskundige, directeur CognoSense en auteur van Pas (er)op!
  • Kimberley Tonkes, Zorgbeleidsspecialist en auteur van Pas (er)op!
  • Arjen de Boer, Manager financiën, control & informatievoorziening bij Randstad

Ik meld me aan

Programma

Tijdens het webinar maak je kennis met Jan en Kimberley, de auteurs van Pas (er)op!. Zij geven inzicht in diverse onderwerpen van informatiebeveiliging, waaronder de technische, organisatorische en beleidsmatige aspecten. Dit wordt gevolgd door een interactieve poll waarin jouw mening telt.

Een ander belangrijk thema dat aan bod komt, is bewustwording en gedragsverandering in relatie tot informatiebeveiliging. We bespreken hoe bewustwordingsprogramma's kunnen worden ingezet en welke interventies en hulpmiddelen effectief zijn, inclusief het toepassen van gedragsregels.

Het webinar voorziet je ook van praktisch advies voor het opstellen van een effectief stappenplan om je informatiebeveiliging te versterken. Hiermee krijg je concrete handvatten om de beveiliging in jouw organisatie te verbeteren.

Tot slot is er ruimte voor een interactieve vragenronde, waarbij je de gelegenheid hebt om vragen te stellen aan de sprekers en nog meer inzicht te krijgen in het belang van informatiebeveiliging in de zorg.

Ik meld me aan

Relevante opleidingen

Wil je de zorgadministratie van jouw zorginstelling naar een hoger niveau tillen en jouw kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? Vraag onze interactieve brochure aan, met informatie over onder andere:

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur