Tien redenen om te kiezen voor een vakopleiding bij Markus Verbeek Praehep

Wil jij nog waardevoller worden binnen jouw vakgebied? Dan zit je zeker goed met een van de vakopleidingen van Markus Verbeek Praehep. Hiermee kun je nog beter laten zien wat jij als financieel professional in je mars hebt. Lees snel verder voor 10 redenen om te kiezen voor een vakopleiding bij Markus Verbeek Praehep.
 

1. Speciaal ontwikkeld voor werkenden

De vakopleidingen van Markus Verbeek Praehep zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Door de opzet en het tempo kun je deze opleidingen prima combineren met een drukke baan en een druk gezinsleven. Of je nu al in het vak zit en je verder wilt ontwikkelen, een carrièreswitch wilt maken of wilt herintreden, onze vakopleidingen sluiten perfect aan op jouw wensen en behoeftes.
 

2. Breed aanbod

Bij Markus Verbeek Praehep vind je een breed aanbod aan vakopleidingen voor de financiële sector. Hierdoor kun je je bij ons verder ontwikkelen met een opleiding die precies aansluit bij jouw vakgebied. Een kleine greep uit ons aanbod:


3. Bekende branche-erkende Associatiediploma’s

Onze vakopleidingen worden afgerond met een examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Rond je dit examen met succes af? Dan ontvang je een officieel erkend diploma van de Associatie. Dit diploma wordt zeer gewaardeerd door werkgevers binnen de branche.
 

4. Flexibel studeren

Onze vakopleidingen zijn op locaties door heel Nederland te volgen. Je kunt de opleidingen zowel ’s avonds, overdag of op zaterdagen volgen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de opleiding via e-learning te volgen, zodat je nog meer vrijheid hebt in waar en wanneer je wilt studeren. Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) is zelfs naast de klassikale variant ook via onze flexibel-online-methode te volgen met behulp van de principes van microlearning.
 

5. Direct toepasbaar in de praktijk

Omdat je veel leert in de praktijk, zijn onze opleidingen zeer gericht op de beroepspraktijk. Heb je al een baan die aansluit op de opleiding, dan kun je het geleerde direct toepassen in je eigen werkpraktijk. Heb je geen (passende) baan, dan kun je toch deelnemen aan deze opleiding. Dan pas je de praktijkopdrachten toe op actuele en algemene praktijksituaties.
 

6. Inschrijven per module

Heb je niet de tijd om een volledige vakopleiding te volgen of zijn bepaalde modules niet relevant voor jouw praktijk? Dan is het bij de meeste vakopleidingen ook mogelijk om losse modules te volgen. Je schrijft je dan alleen in voor de modules die voor jou relevant zijn. Ook is het hierdoor mogelijk om de opleiding te spreiden over een langere periode door telkens één module te volgen.
 

7. Docenten uit de praktijk

Onze ervaren docenten komen zelf uit de beroepspraktijk. Hierdoor kunnen zij hun lessen optimaal toespitsen op de beroepspraktijk en antwoord geven op al je vragen.
 

8. Korte, overzichtelijke programma’s

Wil je je wel verder ontwikkelen, maar niet jarenlang met een opleiding bezig zijn? Dan kun je bij ons ook kiezen voor korte, overzichtelijke programma’s. Zo kun je al na enkele maanden een erkend diploma op zak hebben.
 

9. Mogelijke vrijstellingen in vervolgopleidingen

Onze vakopleidingen zijn de perfecte opstap voor wie verder wil doorgroeien binnen het vakgebied. Wil je na je vakopleiding doorstuderen met een van de vervolgopleidingen van Markus Verbeek Praehep? Dan kun je mogelijk vrijstellingen krijgen voor de modules die je al bij de vakopleiding gevolgd hebt.
 

10. NIRPA-registratie

Kies je voor Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) of Vakopleiding Payroll Services (VPS®)? Dan kun je je na succesvolle afronding van deze vakopleiding laten registreren bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Deze registratie heeft verschillende voordelen, waaronder:

  • Je mag de erkende titel RSa of RPP voeren.
  • Je kunt aantonen dat je vakkennis up-to-date is.
  • De NIRPA-kwaliteitswaarborg krijgt steeds bredere erkenning als branchestandaard.
  • Bedrijven kiezen steeds vaker specifiek voor NIRPA-gecertificeerde payroll professionals.
  • Je blijft altijd up-to-date door middel van Permanente Educatie.

Wil je meer weten? Bekijk dan ons volledige aanbod vakopleidingen.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur