Vroeg inschrijven loont!
Wil je na de zomer starten met een opleiding? Wacht dan niet te lang met inschrijven. Wanneer je je vóór 9 juli inschrijft met actiecode vroegboekkorting2023 profiteer je van 10% vroegboekkorting op je cursusgeld.

Vind in 5 stappen de opleiding die je zoekt

Gebruik de tool
Nu € 1.000,- voordeel met het STAP-budget

Met het STAP-budget kun je jaarlijks maximaal € 1.000,- aan subsidie aanvragen voor een opleiding. Zo wordt studeren een stuk voordeliger, of zelfs kosteloos! Je kunt voor bijna elke opleiding of training van Markus Verbeek Praehep het STAP-budget aanvragen.

Zeker van je zaak met Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is al ruim 125 jaar een autoriteit als opleider op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Op meer dan 25 leslocaties verspreid over heel Nederland worden erkende MBO-, HBO en diverse vakopleidingen verzorgd. Dankzij onze ervaren docenten en een praktijkgerichte opleidingsmethodiek leidt Markus Verbeek Praehep op voor de professionele financial van nu en van de toekomst.

"Bij Markus Verbeek Praehep komen de docenten echt uit de praktijk. Dat spreekt mij heel erg aan."

Frans-Jan Reijtenbagh - Financieel adviseur

"Mijn studietijd heb ik als een fijne tijd ervaren, waar je echt mensen uit de praktijk tegenkomt"

Leendert van Rossum

Zoek een opleiding

Zeker dankzij 125 jaar ervaring
Na het behalen van zijn akte boekhouden begon Lion Markus in 1896 met het beroepsmatig lesgeven op het gebied van administratie in Amsterdam. Samen met de later aangetrokken medeopleider, de heer Verbeek, ontstond de voorloper van het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep zoals het nu bestaat.
Zeker van een locatie in de buurt
Opleidingen van Markus Verbeek Praehep worden bij voldoende aanmeldingen op 27 locaties door het hele land verzorgd. Of een opleiding definitief doorgaat op de locatie van jouw voorkeur bepalen wij 3 weken van te voren, dus vergeet je niet op tijd aan te melden. 
Zeker van meer dan 100.000 alumni
Bij Markus Verbeek Praehep studeren er jaarlijks duizenden financieel professionals af. Wij zijn al 125 jaar de specialist als het gaat om het opleiden van de financieel professional.
Oriënteer je op je volgende opleiding tijdens een digitale open avond
Overweeg je een financiële opleiding te volgen, maar ben je er nog niet helemaal uit? Onze digitale open avond is de ideale gelegenheid om je te oriënteren. Je kunt de open avond eenvoudig vanuit huis bijwonen. Zo past hij altijd in jouw drukke planning.
Waar staat de accountant in 2030?

Op maandag 20 maart hebben we met drie experts uit de praktijk gesproken over de accountant van 2030. We hebben het gehad over de arbeidsmarkt, diversiteit, onderwijs en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Markus Verbeek Praehep?
Wie kan je beter vertellen hoe het is om te studeren bij Markus Verbeek Praehep dan onze studenten? Lees hun ervaringen en ontdek waarom zij kozen voor een financiële opleiding bij Markus Verbeek Praehep.

Reviews