Vind in 5 stappen de opleiding die je zoekt

Gebruik de tool

Hoe onderscheid je jezelf als financieel professional?

Wat moet je doen om een toekomstbestendige financieel professional te zijn en te blijven? En welke keuzes kun je hierin maken? Daarover ging ons webinar ‘Hoe onderscheid je jezelf als financieel professional?’. We spraken met opleiders, werknemers én werkgevers. Kijk het webinar nu terug.

Zeker van je zaak met Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is al ruim 120 jaar een autoriteit als opleider op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Op meer dan 30 leslocaties verspreid over heel Nederland worden erkende MBO-, HBO en diverse vakopleidingen verzorgd. Dankzij onze ervaren docenten en een praktijkgerichte opleidingsmethodiek leidt Markus Verbeek Praehep op voor de professionele financial van nu en van de toekomst.

NIRPA zeer enthousiast over PE-training in Virtual Classroom

In een waarneming van de PE-training Alles over CAO’s in onze Virtual Classroom heeft het NIRPA zowel de training zelf als de virtuele lesomgeving zeer goed beoordeeld. Hét bewijs dat je bij Markus Verbeek Praehep zowel klassikaal als op afstand goed zit voor je PE-trainingen.

"Bij Markus Verbeek Praehep komen de docenten echt uit de praktijk. Dat spreekt mij heel erg aan."

Frans-Jan Reijtenbagh - Financieel adviseur

"Mijn studietijd heb ik als een fijne tijd ervaren, waar je echt mensen uit de praktijk tegenkomt"

Leendert van Rossum

Zoek een opleiding

Zeker dankzij 120 jaar ervaring

Na het behalen van zijn akte boekhouden begon Lion Markus in 1896 met het beroepsmatig lesgeven op het gebied van administratie in Amsterdam. Samen met de later aangetrokken medeopleider, de heer Verbeek, ontstond de voorloper van het opleidingsinstituut Markus Verbeek Praehep zoals het nu bestaat.

Zeker van een locatie in de buurt

Opleidingen van Markus Verbeek Praehep worden bij voldoende aanmeldingen op 27 locaties door het hele land verzorgd. Of een opleiding definitief doorgaat op de locatie van jouw voorkeur bepalen wij 3 weken van te voren, dus vergeet je niet op tijd aan te melden. 

Zeker van meer dan 100.000 alumni

Bij Markus Verbeek Praehep studeren er jaarlijks duizenden financieel professionals af. Wij zijn al 120 jaar de specialist als het gaat om het opleiden van de financieel professional.

Bezoek een open avond bij jou in de buurt

Kom alles te weten over ons uitgebreide opleidingsportfolio, klassikaal studeren in tijden van corona en natuurlijk onze virtual classroom. Je vindt ons in Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Zwolle. Zo is er altijd een open avond bij jou in de buurt.

Effectief studeren vanuit huis: zo doe je dat

Een ongebruikelijke situatie: in het hele land zijn fysieke lessen en trainingen komen te vervallen in verband met het coronavirus. Gelukkig wordt er hard gewerkt aan alternatieven om vanuit huis verder te kunnen gaan met je studie. We begrijpen heel goed dat thuis studeren best een uitdaging kan zijn wanneer je dit niet gewend bent. Daarom geven we je 5 tips om ook thuis het beste uit jezelf te halen.