• Home
  • Examentraining Module Auditing: Kern van het Accountantsberoep

Examentraining Module Auditing: Kern van het Accountantsberoep

De optimale voorbereiding op je examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

04-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze digitale examentraining ga je aan de slag met oefenvragen passend bij de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep. De belangrijkste onderwerpen op het gebied van auditing komen aan bod. Je oefent met veelgevraagde en lastige onderwerpen. Daarbij krijg je inzicht in hoe je je antwoorden zo goed mogelijk laat aansluiten op de verwachtingen van de examinatoren. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep om zo je slagingskans te vergroten.

Aanpak

Na het volgen van de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep kun je deze digitale examentraining doen en je optimaal voorbereiden op het examen. Tijdens de training krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Auditing: Kern van het Accountantsberoep via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur