Olympische spelen Tokyo 2020

Bianca Baak is zesvoudig Nederlands kampioene hordelopen en oud-student van Markus Verbeek Praehep. Naast haar drukke leven als topsporter is ze ook nog werkzaam als assistent accountant. Wie denkt dat haar sportcarrière hieronder lijdt, heeft het mis. Dankzij de prestatie die zij samen met haar estafetteteam leverde bij de WK in Doha 2019 heeft Bianca zich namelijk geplaatst voor de Olympische Spelen in Tokyo. Wij geloven in Bianca en sponsoren en ondersteunen haar op de weg naar goud.

Volg Markus Verbeek Praehep en Bianca Baak ook vooral op Instagram om deel uit te maken van haar reis en droom.

Challenges

Tijdens de Tokyo Try-outs gaat Bianca verschillende challenges aan, die haar helpen zich optimaal voor te bereiden op de Olympische Spelen. Zo ontdekte ze in de voorgaande challenges de invloed van muziek en humor op haar prestaties en motivatie. Nu Bianca daadwerkelijk is geplaatst voor de Spelen in Tokyo, is het hoog tijd om Japans te leren. Bekijk snel Challenge 3 om te zien hoe ze het ervanaf brengt.

Doe mee en win!

Niet alleen Bianca wordt uitgedaagd tijdens de Tokyo Try-outs. In aflevering 4 van de derde challenge zit een prijsvraag waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Weet jij het antwoord op de vragen? Vul dan het formulier hieronder in en maak kans op een van de 10 Sumo dinerbonnen!

Vul het formulier in

Challenge 3: Voorbereiden op Japan

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5

Challenge 2: Humor met Howard Komproe

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5

Challenge 1: Muziek met Domien Verschuuren

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3
Aflevering 4
Aflevering 5

Op naar de Spelen

Samen met Autohaag Zeeuw hebben wij een auto ter beschikking gesteld aan Bianca. Zo heeft ze een kortere reistijd van haar werk naar huis en kan ze meer tijd steken in haar trainingen en voorbereidingen op de Spelen. Maar dit is slechts een begin. Ons doel is om Bianca en de Nederlandse atletiek op de kaart te zetten, zodat iedereen in 2020 aan de buis gekluisterd zit als deze kampioene aan de start staat. Dat doen we met de Tokyo Try-outs.

Kijkje achter de schermen

Niet alleen zijn de challenges leuk om uit te voeren, tegelijkertijd krijg je een goed beeld van het leven van een werkende topsporter. Hoe gaat het met haar revalidatie? Hoe combineert ze het trainen met haar werk? Hoe gaat ze het doen op de komende toernooien en welke middelen zet ze in om er zeker van te zijn dat ze naar de Olympische Spelen gaat? Je krijgt het allemaal te zien.

 

Wij hebben elke maand een digitale open avond!
Wil jij alles weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor één van onze digitale open avonden. Wij vertellen over klassikaal studeren, e-Learning en de virtual classroom. Daarnaast krijg je informatie over onze manier van lesgeven en kun je direct vragen stellen.