Olympische spelen Tokyo 2020Bianca Baak is zesvoudig Nederlands kampioene hordelopen en oud-student van Markus Verbeek Praehep. Naast haar drukke topsportcarrière is ze werkzaam als assistent accountant. Haar doel is om de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo te bereiken. Wij geloven in Bianca en sponsoren en ondersteunen haar om deze droom waar te maken.

Volg MVP en Bianca Baak ook vooral op Instagram om deel uit te maken van haar reis en droom.

Op naar de Spelen

Samen met Autohaag Zeeuw hebben wij een auto ter beschikking gesteld aan Bianca. Zo heeft ze een kortere reistijd van haar werk naar huis en kan ze meer tijd steken in haar trainingen en voorbereidingen op de Spelen. Maar dit is slechts een begin. Ons doel is om Bianca en de Nederlandse atletiek op de kaart te zetten, zodat iedereen in 2020 aan de buis gekluisterd zit als deze kampioene aan de start staat. Dat doen we met de Tokyo Try-outs.

Auto overhandiging Bianca Baak

Doe mee en win!

Met de Tokyo Try-outs kun je zelf deel uitmaken van Bianca haar reis en droom. Op weg naar de Olympische Spelen gaat Bianca verschillende challenges aan, waar jij ook aan mee kunt doen en leuke prijzen mee te winnen zijn. Daarnaast zal ook een aantal bekende Nederlanders bij de challenges aanhaken.

Kijkje achter de schermen

Niet alleen zijn de challenges leuk om uit te voeren, tegelijkertijd krijg je een goed beeld van het leven van een werkende topsporter. Hoe gaat het met haar revalidatie? Hoe combineert ze het trainen met haar werk? Hoe gaat ze het doen op de komende toernooien en welke middelen zet ze in om er zeker van te zijn dat ze naar de Olympische Spelen gaat? Je krijgt het allemaal te zien.

Volg Bianca en MVP

Op deze pagina vind je meer informatie over de challenges, bekijk je behind the scenes-beelden en worden de winnaars bekendgemaakt van de Tokyo Try-outs. Volg Bianca Baak enMarkus Verbeek Praehep vooral ook op Instagram om als eerste volledig op de hoogte te blijven en om te zien hoe je mee kan doen aan de challenges.

 

 

 

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/mvp/mvp/teasers/widget-image-spd-tool-big.png?ext=.png

Open dag

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open dagen in Utrecht of Amsterdam en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.