• Home
  • MKB BA - register voor belastingadviseurs

MKB BA - register voor belastingadviseurs

Werk jij als belastingadviseur in het MKB? En wil je aan klanten kunnen aantonen dat jij een professional bent die zijn of haar vak verstaat? Dat kan...

Lees meer

Werk jij als belastingadviseur in het MKB? En wil je aan klanten kunnen aantonen dat jij een professional bent die zijn of haar vak verstaat? Dat kan door je in te schrijven in het Register MKB Belastingadviseur...

Lees meer

Werk jij als belastingadviseur in het MKB? En wil je aan klanten kunnen aantonen dat jij een professional bent die zijn of haar vak verstaat? Dat kan door je in te schrijven in het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) van de Stichting Register Fiscaal...

Lees meer

MKB BA - register voor belastingadviseurs: 46 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (1) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (12) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Trainingen en Korte Cursussen (3) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Trainingen en Korte Cursussen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Trainingen en Korte Cursussen

PE NBA cursussen en trainingen (27) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden PE NBA cursussen en trainingen
NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NBA cursussen en trainingen

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

Werk jij als belastingadviseur in het MKB? En wil je aan klanten kunnen aantonen dat jij een professional bent die zijn of haar vak verstaat? Dat kan door je in te schrijven in het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) van de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SRFA). Met deze registratie laat je zien dat je een gedegen opleiding tot fiscaal adviseur hebt gevolgd en je vakkennis bijhoudt. Op deze pagina vertellen we je er alles over.
 

Volg de opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)

Wanneer je je wilt laten registreren bij de SRFA, moet je uiteraard voldoen aan de toelatingsvoorwaarden. Kies daarom voor de opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor het register en sluit hier dan ook perfect op aan. Na afronding van deze opleiding voldoe je zeker aan de toelatingseisen.
 

Aspirant-register voor belastingadviseurs in opleiding

Al tijdens je opleiding profiteer je van enkele voordelen van het register. Je wordt dan namelijk kosteloos ingeschreven in het aspirant-register MKB Belastingadviseur (MKB BA) van de SRFA. Zo ontvang je een wekelijkse nieuwsbrief met fiscale actualiteiten. Na succesvolle afronding van je opleiding mag je je laten registreren in het Register MKB Belastingadviseur (MKB BA). Je mag dan ook de titel MKB BA voeren. Hiermee toon je aan dat je een professionele en betrouwbare fiscalist bent. Daarnaast mag je gratis deelnemen aan een jaarlijkse updatesessie. Zo blijft je vakkennis ook na de opleiding up-to-date.
 

Waarom de opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) van Markus Verbeek Praehep?

De opleiding Register MKB Belastingadviseur (MKB BA) is speciaal ontwikkeld voor het register. (Aankomend) fiscalisten die deze opleiding volgen zijn er dan ook van verzekerd dat ze aan de toelatingseisen van het register voldoen. Daarnaast biedt studeren bij Markus Verbeek Praehep nog meer voordelen. Zo komen de docenten zelf uit de fiscale praktijk. Hierdoor weten zij als geen ander waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kun je dankzij onze flexibele aanpak zelf bepalen waar en wanneer je studeert. Volg je je lessen liever klassikaal of op afstand in de virtual classroom of via e-learning? En studeer je liever overdag, 's avonds of in het weekend? Het is allemaal mogelijk. Zo zorgen wij dat jij je opleiding altijd optimaal kunt combineren met je baan en privéleven.