• Home
  • Administratief medewerker MBO-niveau

Administratief medewerker MBO-niveau

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten...

Lees meer

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb...

Lees meer

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit administratie-opleidingen...

Lees meer

Administratief medewerker MBO-niveau: 97 opleidingen

Masteropleiding (4) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

Masterclass (4) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Post Bachelor (7) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

HBO Programma (18) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

HBO Associate Degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

Modules (23) Je kunt ook een losse module uit een opleiding volgen. Een module bestaat uit 4 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Trainingen en Korte Cursussen (6) Tijdens de trainingen staat jouw eigen praktijk altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kan je direct in de praktijk brengen.

Vakopleiding Branche-erkend Associatie (11) De Nederlandse Associatie voor Examinering is al ruim 75 jaar een van de grootste onafhankelijke exameninstituten in Nederland met als doel: optimale borging van diploma’s en certificaten ten behoeve van een goed functionerende arbeidsmarkt. De opleidingen hieronder leiden op voor examens van de Associatie waarmee een Associatie diploma te behalen valt.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Branche-erkend Associatie

PE NBA cursussen en trainingen (2) Onze PE NBA-cursussen en -trainingen zijn toegankelijk voor AA/RA accountants en financieel professionals. We bieden 1-daagse trainingen, maar ook volledige opleidingen. Op een inspirerende manier aan jouw PE-verplichting voldoen? Kies dan een training in Data Science, IT & Innovatie of een vaardigheidstraining die past bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Je Excel-skills verbeteren? Een vaktechnische training volgen? Kies een van de onderstaande trainingen.

PE NIRPA cursussen en trainingen (1) Ben jij als salarisadministrateur of payrollprofessional ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting (NIRPA)? Of wil je graag up-to-date blijven in dit vakgebied? Kies dan een van de onderstaande trainingen.

NVAO-geaccrediteerd
1 dag PE NIRPA cursussen en trainingen

Vakopleiding Branche-erkend (3) Geïnteresseerd in een vakopleiding of training die door de branche wordt erkend? Volg dan een van de onderstaande trainingen.

MBO-programma (4) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

MBO-opleiding (2) Een MBO-opleiding is een wettelijk erkende opleiding op niveau 2, 3 of 4. Afhankelijk van welke opleiding je kiest, varieert de duur van een MBO-opleiding tussen de 12 en 24 maanden. Na afronding van een MBO-opleiding beschik je dus over een officieel erkend MBO-diploma op niveau 2, 3 of 4.

Masterprogramma (2) Een Masterprogramma is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van het Masterprogramma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit administratie-opleidingen op MBO-niveau. Ga voor een praktijkgerichte vakopleiding, een kort MBO-programma of een complete opleiding op niveau 3 of 4. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Opleidingen voor elke medewerker financiële administratie

Ben je net gestart in een financieel-administratieve functie? Of zit je juist al jaren in het vak? In ons aanbod vind je altijd een opleiding waarmee je je verder kunt ontwikkelen. Leg bijvoorbeeld een uitstekende basis met Basiskennis Boekhouden (BKB®) of Basiskennis Calculatie (BKC®). Zoek je een brede opleiding waarmee je een stevige basis legt voor jouw loopbaan in de financiële administratie? Kies dan voor het Praktijkdiploma Medewerker Administratiekantoor. Uiteraard ben je ook voor een opleiding financiële administratie op MBO-niveau 3 of 4 bij ons aan het juiste adres.
 

Volg een opleiding financieel administratief medewerker niveau 4

Wil je je verder ontwikkelen als financieel administratief medewerker op het hoogst erkende MBO-niveau? Kies dan voor de opleiding MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4. Tijdens deze opleiding maak je in twee jaar tijd kennis met alle aspecten van bedrijfsadministratie. Daarnaast ontwikkel je ook de vaardigheden die je in dit vakgebied nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en controleren van facturen en het voorbereiden van belastingaangiften.
 

Korte MBO-programma's voor de administratief medewerker

Volg je liever een kort en praktijkgericht MBO-programma? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor een van deze populaire MBO-programma's voor de administratief medewerker:

Waarom kiezen voor een opleiding administratief medewerker op MBO-niveau bij MVP?

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. We staan midden in het vakgebied en dat zie je terug in onze opleidingen. Zo komen onze docenten zelf uit de praktijk. Zij weten als geen ander wat jij moet weten als administratief medewerker van nu én de toekomst. Daarnaast zijn onze opleidingen zo ontwikkeld dat je ze goed kunt combineren met je baan. Wat je leert kun je direct toepassen in je eigen praktijk. En dankzij onze flexibele aanpak past de opleiding altijd in jouw volle planning.