• Home
  • Administratief medewerker MBO-niveau

Administratief medewerker MBO-niveau

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten...

Lees meer

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb...

Lees meer

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit administratie-opleidingen...

Lees meer

Administratief medewerker MBO-niveau: 87 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masteropleiding (3)

Masterclass (4)

HBO Bacheloropleiding (4)

Post Bachelor (6)

HBO Programma (14)

Werk jij als administratief medewerker en wil je je verder ontwikkelen op MBO-niveau? Of ben je juist op zoek naar een opleiding om te kunnen starten in een financieel-administratieve functie? Dan heb je bij Markus Verbeek Praehep ruime keuze uit administratie-opleidingen op MBO-niveau. Ga voor een praktijkgerichte vakopleiding, een kort MBO-programma of een complete opleiding op niveau 3 of 4. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Opleidingen voor elke medewerker financiële administratie

Ben je net gestart in een financieel-administratieve functie? Of zit je juist al jaren in het vak? In ons aanbod vind je altijd een opleiding waarmee je je verder kunt ontwikkelen. Leg bijvoorbeeld een uitstekende basis met Basiskennis Boekhouden (BKB®) of Basiskennis Calculatie (BKC®). Zoek je een brede opleiding waarmee je een stevige basis legt voor jouw loopbaan in de financiële administratie? Kies dan voor het Praktijkdiploma Medewerker Administratiekantoor. Uiteraard ben je ook voor een opleiding financiële administratie op MBO-niveau 3 of 4 bij ons aan het juiste adres.
 

Volg een opleiding financieel administratief medewerker niveau 4

Wil je je verder ontwikkelen als financieel administratief medewerker op het hoogst erkende MBO-niveau? Kies dan voor de opleiding MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4. Tijdens deze opleiding maak je in twee jaar tijd kennis met alle aspecten van bedrijfsadministratie. Daarnaast ontwikkel je ook de vaardigheden die je in dit vakgebied nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen en controleren van facturen en het voorbereiden van belastingaangiften.
 

Korte MBO-programma's voor de administratief medewerker

Volg je liever een kort en praktijkgericht MBO-programma? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor een van deze populaire MBO-programma's voor de administratief medewerker:

Waarom kiezen voor een opleiding administratief medewerker op MBO-niveau bij MVP?

Markus Verbeek Praehep is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. We staan midden in het vakgebied en dat zie je terug in onze opleidingen. Zo komen onze docenten zelf uit de praktijk. Zij weten als geen ander wat jij moet weten als administratief medewerker van nu én de toekomst. Daarnaast zijn onze opleidingen zo ontwikkeld dat je ze goed kunt combineren met je baan. Wat je leert kun je direct toepassen in je eigen praktijk. En dankzij onze flexibele aanpak past de opleiding altijd in jouw volle planning.