Ikstartjouwcarrière
Ikstartjouwcarrière

iQOUNT

Op het kantoor van iQOUNT in Harderwijk werken 18 enthousiaste collega’s, variërend in leeftijd van ongeveer 20 tot 55 jaar. Die collega's zijn niet allemaal tegelijk op kantoor te vinden. Een deel studeert namelijk in deeltijd en daarnaast is er de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Om hun cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn, is iQOUNT altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een frisse kijk op zaken én nieuwe kennis voor de organisatie. Momenteel hebben zij vacatures voor (gevorderd) assistent-accountants die een fiscale- administratieve- of accountancyopleiding volgen en hebben ze mensen nodig op hun afdeling salarisadministratie en salarisadvies. Ook een combifunctie (accountancy en payroll) behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je in overleg kiezen voor een functie die bij jou past.  
 
Tot hun arbeidsvoorwaarden behoren:  

  • Een startsalaris van € 2.200,- bruto, dat uiteraard stijgt naarmate iemand meer ervaring meebrengt bij aanvang van zijn of haar dienstverband;  
  • 8,33% vakantiegeld;  
  • Een winst- en prestatie gerelateerde uitkering na afloop van het jaar welke varieert van een half maandsalaris tot twee maandsalarissen;  
  • Bij een externe functie: na 6 maanden een auto van de zaak;  
  • Bedrijfsfitness via Bedrijfsfitness Nederland;  
  • Flexibele werkuren;  
  • Mogelijkheid om je functie gedeeltelijk vanuit huis te vervullen.  

Mocht je door de arbeidsvoorwaarden nog niet volledig overtuigd zijn, maar zijn er andere secundaire arbeidsvoorwaarden waarmee ze jou kunnen ondersteunen? Dan kun je daar altijd met ze over in gesprek.  

Naast deze arbeidsvoorwaarden krijg je er binnen dit familiebedrijf direct ook 18 familieleden en vrienden bij, want naast het feit dat er gewerkt wordt, staat gezelligheid en collegialiteit voorop.