Alle podcasts
Alle podcasts

Podcastaflevering: CSRD in de praktijk – hoe start je en wat komt erbij kijken? 

Benieuwd naar hoe de aanstaande CSRD-regelgeving de wereld van bedrijven zal beïnvloeden? Onze nieuwste podcastaflevering geeft je de antwoorden die je nodig hebt. 

In deze aflevering gaat MVP in gesprek met twee vooraanstaande experts, Jirina van Daal, accountant bij Flynth, en Wouter Spaargaren, controller bij Bolster Investment Partners. Beide experts hebben uitgebreide praktijkervaring en delen hun inzichten over de impact van de CSRD-regelgeving op zowel grote als kleinere bedrijven. 

De CSRD-regelgeving, die vanaf 2025 van kracht wordt, dwingt bedrijven om verantwoording af te leggen over hun duurzaamheidsbeleid. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Hoe kun je je voorbereiden op deze ingrijpende veranderingen? Deze podcast biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de veranderingen die ons vakgebied te wachten staan. 

Luister nu naar de podcast en ontdek: 

  • Wat houdt de CSRD-regelgeving precies in? 
  • Hoe zal het zowel grote als kleine bedrijven beïnvloeden? 
  • Praktische tips voor een soepele overgang naar duurzaam ondernemen. 

Ben je klaar om een stap vooruit te zetten en je organisatie voor te bereiden op de nieuwe duurzaamheidsrapportage? Luister hier naar deze informatieve podcastaflevering: [Voeg hier de link naar de podcastaflevering toe] 

Geïnteresseerd in ons opleidingsaanbod voor duurzaamheid? Kijk hier voor de mogelijkheden en laat je inspireren: