Brochure aanvragen

  • Bekijk ons gehele aanbod
  • Iedere opleiding uitgelicht
  • Kies op je gemak jouw opleiding

Disclaimer

Toegang tot en het gebruik van de website van Markus Verbeek Praehep (MVP) betekent dat de gebruiker instemt met de onderstaande voorwaarden en beperkingen.
 
Ondanks de zorg en aandacht voor de inhoud van deze site, is het mogelijk dat informatie onvolledig of onjuist is weergegeven. MVP is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies en/of schade ten gevolge van het gebruik van de site of het tijdelijk niet toegankelijk zijn van de site.
 
Alle op de website afgebeelde gegevens, waaronder het ontwerp, de afbeeldingen en de logo’s, zijn eigendom van of onder licentie bij MVP en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de site.

Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande toestemming van MVP.
Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites zijn uitsluitend opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. MVP is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van sites waarnaar wordt verwezen.
Voor klachten, opmerkingen of signaleringen van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of rechten van derden, kun je mailen naar info@mvp.nl.

Open avonden

Wil je meer weten over de werkwijze van Markus Verbeek Praehep of wil je persoonlijk studieadvies? Meld je dan aan voor een van onze open avonden in Hilversum en kom in gesprek met een van onze opleidingsadviseurs.