Markus Verbeek Praehep komt met vernieuwende oplossing voor personeelstekorten

Goed personeel vinden: dat kan best lastig zijn in een tijd waarin veel organisaties te maken hebben met personeelstekorten. Markus Verbeek Praehep komt met de oplossing waarmee je gemakkelijk gekwalificeerd personeel in salarisadministratie vindt. De opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) bieden wij nu ook in een Engelstalige variant aan. Op 24 mei zijn vierentwintig Indiase studenten van het ADP op afstand gestart met de nieuwe Engelstalige opleiding Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®). 
 

Nieuw in het incompanyassortiment van Markus Verbeek Praehep! 

In finance en specifiek in salarisadministratie is werven van personeel een complexe uitdaging. Wij zijn er voor alle financieel professionals en hun werkgevers. Om die reden hebben wij een oplossing hiervoor bedacht: het Practical Diploma in Payroll Administration. Dit is de Engelstalige variant van het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) waarmee je personeel in het buitenland kunt opleiden. Deze opleiding is momenteel alleen beschikbaar voor incompanytrajecten. 
 

Een grote vraag naar goed opgeleid buitenlands personeel 

Salarisadministrateurs en payrollprofessionals zijn uiterst schaars doordat dit vak relatief onbekend is onder studenten en starters, er zijn vrij weinig baanwissels en vaak werken deze medewerkers als zelfstandig ondernemer. Maar hoe kun je dan nog goed opgeleid personeel vinden? De oplossing vind je in goed opgeleid buitenlands personeel. 
 

Een succesvolle start 

Bij Markus Verbeek Praehep zijn op 24 mei vierentwintig Indiase studenten van het ADP op afstand gestart met de nieuwe Engelstalige opleiding Practical Diploma in Payroll Administration (PDL®). Dit is in samenwerking met de Associatie voor Examinering. Heb jij een grote groep werknemers die je graag laat omscholen in het Engels? Neem gerust contact op via telefoonnummer 035 – 5 280 811 om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur