Markus Verbeek Praehep aanwezig bij LeerWerkMarkt in Sliedrecht

Overweeg je een carrière in finance of speel je met idee om je om te scholen? We begrijpen dat dit een belangrijke stap is. Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap. We helpen je verder. Om die reden waren wij vandaag aanwezig op de LeerWerkMarkt in Sliedrecht die georganiseerd werd door het Leerwerkloket Drechtsteden & Alblasserwaard Vijfheerenlanden (Zuid-Holland).
 

Wat is de LeerWerkMarkt?

De LeerWerkMarkt is een informatiemarkt waar je kunt kennismaken met diverse opleiders en werkgevers. Een bezoekje is niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk. Je krijgt de mogelijkheid om informatie in te winnen, vragen te stellen en een beeld te vormen van kansen die er zijn op het gebied van werken en leren.
 

Ontdek je gedroomde loopbaan

Onze gemotiveerde collega’s Richard Wesdijk (accountmanager) en Ümüs Brouwers-Karadavut (junior accountmanager) waren aanwezig in Sliedrecht. Op de LeerWerkMarkt gaven zij geïnteresseerden informatie over het leer-werktraject Ikstartjouwcarrière van Markus Verbeek Praehep. Een veelbelovende toekomst als financieel expert. Dat is wat dit leer-werktraject mogelijk maakt. Je volgt kosteloos een opleiding, doet waardevolle werkervaring op bij een gerenommeerde werkgever, start met een goed salaris en behaalt een erkend diploma.
 

Een succesvolle samenwerking

De elfde editie van de LeerWerkMarkt was ook dit keer een succes! Ons initiatief werd zeer goed ontvangen en bezoekers waren enorm enthousiast. Ben je geïnteresseerd in Ikstartjouwcarrière? Het volgen van dit leer-werktraject is een belangrijke stap. Plan gerust een online adviesgesprek in met een opleidingsadviseur of vraag de brochure aan.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur