Verleden en toekomst gaan samen op het Financials Dinner

Een borrel en buffet, workshops en de verkiezing van de Financial van het jaar 2019. Zowel de gasten als de vertegenwoordigers van Markus Verbeek Praehep kijken terug op een gevarieerd Financials Dinner.

Het Financials Dinner organiseren we jaarlijks voor onze studenten, docenten en andere relaties. Vanwege het succes van 2018 vond de editie van 2019 opnieuw plaats in DeFabrique in Utrecht. Een voormalige mengvoederfabriek omgetoverd tot een sfeervolle evenementenlocatie. De rijke historie van DeFabrique is nog zichtbaar en voelbaar. Maar tijdens het Financials Dinner ging het niet over het verleden, maar met name over de toekomst - de toekomst van de financieel professional.

De toekomst van de financieel professional

In zijn welkomstwoord refereerde Frank Bakker, directeur van Markus Verbeek Praehep, aan het Maturiteitsmodel Financieel Professional 2022 van de NBA. Daarin heeft de organisatie haar toekomstvisie op het beroep van de financieel professional vastgelegd. De boodschap: wees voorbereid op de toekomst. En grijp je kansen. Want door de automatisering verdwijnen er rollen, maar er komen ook rollen bij.

Jan van Setten: werk aan jezelf

De vraag is dan wel hóe je je kansen pakt, je je ambities verwezenlijkt, je de veranderingen benut. Daar wist Jan van Setten, die de openingssessie voor zijn rekening nam, uitstekend raad mee. Met veel energie en humor spoorde hij de aanwezige financials aan hun houdbaarheidsdatum te verlengen. Hoe je zoiets doet? Door aan jezelf te werken. Kortweg: door te dóen. Van Setten: "Doen is de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. En als je denkt in mogelijkheden, kom je er wel." Een even concreet als simpel advies. Niet voor niets is zijn motto: het leven is verwarrend eenvoudig.

Nieuwe kennis en PE-punten

Met de hoopvolle woorden van Jan van Setten in het achterhoofd werkten de gasten later op de avond alvast aan hun toekomst door een van de workshops te bezoeken. Het leverde hen nieuwe kennis én PE-punten op. Maar eerst stond nog de verkiezing van de Financial van het Jaar 2019 op het programma. Arjan den Besten van Florys Financieel & Fiscaal won met afstand. Met deze titel op zijn CV gaat hij een glans- en kansrijke toekomst tegemoet.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur