Geslaagd Financials Dinner met een bijzondere hereniging

Ruim honderd gasten hebben zich op vrijdag 12 mei uitstekend vermaakt aan boord van Partyship Docks in Amsterdam. Het Financials Dinner dat daar plaatsvond, was een groot succes. De workshops waren onderhoudend en leverden PE-punten op, er hing een prettige sfeer en er was volop ruimte om te netwerken.

Vooral Henk Lee Piang en Leo Rudy Vliet zullen met een plezierig gevoel op het event terugkijken. In 1967 zaten ze allebei in Paramaribo op de Middelbare Handelsschool, overigens samen met Desi Bouterse. De twee zijn ieder hun eigen weg gegaan en precies vijftig jaar later troffen ze elkaar weer tijdens het Financials Dinner. Ze herkenden elkaar meteen en hadden nogal wat bij te praten.

Ook voor de andere gasten - studenten, docenten en relaties van Markus Verbeek Praehep - was het verblijf op het partyship zeer aangenaam. Ze werden rond vier uur binnengehaald met vrolijke muziek en namen na een welkomstdrankje hun plaats in om het programma bij te wonen. Als opwarmer bekeken ze beelden uit de succesvolle serie 'Debiteuren Crediteuren' van Jiskefet. Onder meer het begrip vernieuwing kwam daarin voorbij. Frank Bakker, directeur van Markus Verbeek Praehep, haakte er in zijn welkomstwoord op in. "Vernieuwing is niet nieuw", zei hij, "maar het gaat nu wel gepaard met meer snelheid. Dat heeft veel impact. Als opleider moeten we daar iets mee."

Na een verbazingwekkende openingsact van mentalist/illusionist Jan Reinder begonnen de drie workshops. Kenny Toekimim sprak over 'Payroll after Brexit', Karel Leget vertelde hoe je met succes tegen de Belastingdienst procedeert en Martijn Bolt gaf een mini-masterclass Blockchain.

Nieuwe kennis én een aantal PE-punten rijker deden de gasten zich anderhalf uur later tegoed aan buffet of barbecue en sloegen aan het netwerken. "Ik ben hier alleen, maar je hebt zó contact met andere mensen", liet een financial zich opgewekt ontvallen.

De boot keerde rond acht uur terug van een ontspannend rondje over het IJ en de loopplank werd weer uitgelegd. Het merendeel van de passagiers wilde echter nog niet naar huis en bleef lang naborrelen. Een teken dat het Financials Dinner als zeer geslaagd mag worden beschouwd.

Volgend jaar weer? ZEKER!

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur