NIRPA kwalificeert MVP-cursussen als "goed tot zeer goed"

Het NIRPA, de beroepsorganisatie voor payrollprofessionals, heeft de Vakopleiding Pensioenadministratie en de PE-cursus Ziekte en Arbeidsongeschiktheid onlangs geëvalueerd. Beide zijn door de onafhankelijke waarnemers van het NIRPA als “goed tot zeer goed” beoordeeld. 

MVP PE-cursus verhelderend

De eendaagse PE-cursus waarin MVP-docent Casper Mons alles over het thema “Ziekte en Arbeidsongeschiktheid” vertelt, heeft het eindcijfer 9 gekregen. Daarbij zijn de onderdelen inhoud, structuur, kwaliteit van lesmateriaal en faciliteiten getoetst. Het NIRPA omschrijft deze PE-cursus als “verhelderend” voor Payroll professionals.

Hoog eindcijfer

Ook de Vakopleiding Pensioenadministratie is goed beoordeeld. Deze opleiding bestaat uit 12 lessen, verspreid over 6 maanden. De waarnemer van het NIRPA heeft een les gevolgd die door MVP-docent Martin Gast is verzorgd. De beroepsorganisatie schrijft in de evaluatie dat de bijeenkomst een hoog interactief gehalte heeft. Ook deze lesdag krijgt het eindcijfer 9.

Eigen en externe kwaliteitscontrole

Iris Calmes, manager Permanente Educatie van MVP, meldt: ”Het NIRPA stuurt af en toe een eigen waarnemer naar onze opleidingen. Ik vind het uitstekend dat het NIRPA op die manier zelf het kwaliteitsniveau van de opleiding wil vaststellen. We vragen natuurlijk ook feedback aan de individuele cursisten omdat we altijd op zoek zijn naar punten voor verbetering, maar ik ben ook erg blij met deze heel positieve evaluatie van het NIRPA”. 

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur