De maatregelen zijn verleden tijd: Klassikaal les weer van start!

We kunnen weer onderwijs samen in de klas volgen! Wat een fijn nieuws net voordat de lente begint. Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de leslocaties weer open en is het weer mogelijk om klassikaal les te volgen. Wil je liever (nog) geen klassikaal les volgen? Vrijwel al onze opleidingen en trainingen zijn ook in een virtual classroom of als e-learning te volgen.
 

Hoe zien onze klassikale lessen er nu uit?

Onze opleidingslocaties zijn weer open voor klassikale lessen. Met het verdwijnen van de maatregelen betekent het ook dat je weer kunt lunchen in de restaurants. Een stuk gezelliger!
 

Inschrijven voor virtual classroom en e-learning kan ook nog steeds

Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben we besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding dus ook volgen via e-learning of virtual classroom.

Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.
 

Switchgarantie: per module veranderen van opleidingsvariant

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij Markus Verbeek Praehep bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen zonder extra kosten.
 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over klassikaal studeren of een van onze andere opleidingsvarianten? Neem dan contact met ons op via 035 – 528 08 11. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur