Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste opleidingen en trainingen én interessante branchegerelateerde artikelen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en zorg dat je niets mist.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontdek de voordelen van onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe opleidingen en trainingen
Als financieel professional is het van groot belang om je te blijven ontwikkelen, waar je ook staat in je carrière. Om zo goed mogelijk in te spelen op het veranderende vakgebied vernieuwen wij regelmatig ons opleidingsaanbod. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste opleidingen waarmee je kunt zorgen dat je bijblijft in je vakgebied? We houden je graag op de hoogte in onze nieuwsbrief.
Mis nooit meer een webinar
Wist je dat we je ook buiten onze opleidingen om op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen in je vakgebied? Dat doen we onder andere met onze webinars, die voor iedereen gratis te bekijken zijn op onze website – of je nu een opleiding bij ons volgt of niet. Wil je zeker weten dat je deze webinars niet mist? Als je lid bent van onze nieuwsbrief sturen we je altijd een uitnodiging én terugkijklink.
Ontvang het beste uit relatiemagazine Precies in je mailbox
Nieuws uit de branche, interviews met studenten en docenten en inspirerende klantcases: ons relatiemagazine Precies geeft je een kijkje in de wereld van Markus Verbeek Praehep. Als lid van onze nieuwsbrief ontvang je elke maand het beste van Precies in je mailbox.
Updates over onze open dagen en andere events
Wij organiseren regelmatig evenementen voor onze (toekomstige) studenten en alumni. Denk bijvoorbeeld aan onze open dagen, maar ook bijvoorbeeld het jaarlijkse Financials Dinner waar we de Financial van het Jaar bekend maken. In onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van de evenementen die er op de planning staan.
Niets missen? Meld je nu aan!
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste opleidingen en trainingen én interessante branchegerelateerde artikelen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en zorg dat je niets mist.