• Home
  • Examentraining Module Financiering

Examentraining Module Financiering

De optimale voorbereiding op het officiële examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

27-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Financiering? En wil je je extra goed voorbereiden op het digitaal examen van Markus Verbeek Praehep? Dan is deze examentraining in de virtual classroom perfect voor jou. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen en komen de belangrijkste onderwerpen op het gebied van financiering aan bod, zoals werkkapitaalbeheer, financiële instrumenten en het beheersen van financiële risico's. Deze training sluit optimaal aan bij de vastgestelde eindtermen voor het examen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Financiering om zo je slagingskansen nog verder te vergroten.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Financiering kun je deze digitale examentraining volgen waarin je examenvragen oefent. Hierbij wordt aandacht besteed aan lastige onderwerpen, mogelijke valkuilen en veelgevraagde onderwerpen van het examen. Ook krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op je examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Financiering via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur