Arbeid en Recht (4)

Verdiep je verder in de actuele details van loonadministratie - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

15-11-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze interactieve training focust op actuele details in de loonadministratie en richt zich op de vakgebieden loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie. Onze trainers van onze businesspartner Fiscount vertalen 4 maal per jaar actuele thema’s naar de loonpraktijk van mkb-kantoren. Ook geven ze waardevolle tips voor de dagelijkse praktijk. Het zijn interactieve bijeenkomsten waardoor de training goed aansluit op de praktijk.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers loonadministratie, adviseurs en kantooreigenaren van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze praktische training ga je, onder begeleiding van Fiscount professionals, aan de slag met drie kernthema's: loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie. Hierbij verdiep je je in actuele praktijkvragen. In korte tijd leer je meer over loonheffingen en verdiep je je in arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount behaal je 4 PE-punten voor de NOAB, 38 PE-punten voor het NIRPA en 2 PE-punten voor het RB. De training sluit aan op de vereisten van de NIRPA, NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur