Arbeid en Recht (3)

Verdiep je in de actuele details van loonadministratie - 1 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

23-09-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze interactieve training focust op actuele details in de loonadministratie en richt zich op de vakgebieden loonheffingen, arbeidsrecht en pensioenen. Onze trainers van onze businesspartner Fiscount vertalen viermaal per jaar actuele thema’s naar de loonpraktijk van MKB-kantoren. Ook geven ze waardevolle tips voor de dagelijkse praktijk. Het zijn interactieve bijeenkomsten waardoor de training goed aansluit met de praktijk.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers loonadministratie, adviseurs en kantooreigenaren van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze praktische training ga je, onder begeleiding van Fiscount professionals, aan de slag met drie kernthema's: loonheffingen, arbeidsrecht en pensioenen . Hierbij verdiep je je in actuele praktijkvragen. In korte tijd leer je meer over de wijzigingen in loonheffingen en verdiep je je in arbeidsrecht en pensioenen.

Permanente Educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount behaal je 4 PE-punten voor NOAB, 38 PE-punten voor het NIRPA en 2 PE-punten voor het RB. De training sluit aan op de vereisten van NIRPA, NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

  • Arbeid en Recht (4)

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur