Groep en Consolidatie

Verdiep je kennis van geconsolideerde jaarrekeningen - 1,5 uur
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening is een wettelijke verplichting. Bovendien hangt de consolidatieplicht samen met de controleplicht. Zorg dat je volledig op de hoogte bent van de voorwaarden voor consolidatie en het onderkennen van de omvang en samenstelling van de groep. Volg deze training van onze businesspartner Fiscount en fris je kennis op.

Voor wie?

De training is geschikt voor tekenbevoegde accountants in het openbaar beroep en hun assistenten.

Aanpak

In deze training, van onze businesspartner Fiscount, wordt je complete kennis van groepen en consolidaties opgefrist. In de Nederlandse wet- en regelgeving voor jaarverslaggeving is het opstellen van een geconsolideerde jaarrekening verplicht, maar de wetgeving biedt ook vrijstellingen. De precieze voorschriften en vrijstellingen komen in de training aan bod. Ook leer je hoe je, op basis van de consolidatie, de omvang van een groep vaststelt en wanneer deze waarden leiden tot een controleplicht. Aan het eind van de training is ruimte voor discussie en vragen.

Permanente educatie

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount, kun je ook aan je PE-verplichting werken en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur