• Home
  • Examentraining Module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1

Examentraining Module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1

De optimale voorbereiding op je examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

11-12-2021

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1 en wil je je extra goed voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze examentraining in de virtual classroom. Met deze examentraining word je in 1 dagdeel optimaal voorbereid op het examen. Je gaat aan de slag met diverse oefenvragen en praktijksituaties. Zo blijft de lesstof nog beter hangen. De mogelijke valkuilen en moeilijkste onderwerpen worden door een ervaren docent nogmaals toegelicht. Een betere voorbereiding op het examen is er niet!

Voor wie?

Je wilt je slagingskans voor de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1 vergroten.

Aanpak

Met deze digitale examentraining bereid je je optimaal voor op de afronding van de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1. Hiervoor ga je aan de slag met oefenvragen, uiteenlopende cases en praktijkopdrachten. Hierbij word je uitstekend begeleid door een docent met praktijkervaring. Tijdens de training krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Met de examentraining vergroot je je kans op een succesvolle afronding van het examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1 via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur