• Home
  • Examentraining Module Internal Control & Accounting Information Systems 1

Examentraining Module Internal Control & Accounting Information Systems 1

De optimale voorbereiding op je examen
Examentrainingen

Duur

1 dag

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

12-02-2022

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Internal Control & Accounting Information Systems 1 en wil je je extra goed voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze examentraining in de virtual classroom. Met deze training van 1 dagdeel ben je optimaal voorbereid en vergroot je je slagingskans. Je gaat aan de slag met veelgevraagde en lastige onderwerpen, en je ontdekt welke valkuilen je tegenkomt op het examen. Daarbij maak je verschillende oefenvragen.

Voor wie?

Je volgt de module Internal Control & Accounting Information Systems 1 en wilt je optimaal voorbereiden op het examen om zo je slagingskans te vergroten.

Aanpak

Deze digitale examentraining volg je na de laatste bijeenkomst van de module Internal Control & Accounting Information Systems 1 en voor het examen. Tijdens de examentraining oefen je examenvragen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het examen.

Virtual classroom

Je volgt deze Examentraining Module Internal Control & Accounting Information Systems 1 via virtual classroom. In de virtual classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur