Arbeid en Recht (1)

Actualiseer je kennis van loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie - 0.5 dag
PE NBA cursussen en trainingen

Duur

Erkenning

NVAO-geaccrediteerd

Eerstvolgende startmoment

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ontwikkelingen in loonadministratie hebben directe gevolgen voor werkgevers en werknemers. Drie actuele vakgebieden hierbinnen zijn loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie. Onze trainers op de drie vakgebieden vertalen viermaal per jaar actuele thema’s naar de loonpraktijk van mkb-kantoren. Daarbij geven ze je waardevolle tips voor de dagelijkse praktijk. Een interactieve training, met herkenning en direct rendement in jouw praktijk.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers van de loonadministratie, adviseurs en kantooreigenaren van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren.

Aanpak

Tijdens deze praktische training ga je aan de slag met drie kernthema's: loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid en re-integratie. Hierbij verdiep je je in actuele praktijkvragen, zo ook: moet een werkgever zich (ook nog) inspannen om werknemers te herplaatsen bij bedrijfseconomisch ontslag? En kan een werkgever besluiten om eenzijdig de arbeidsvoorwaarden te wijzigen? In korte tijd leer je meer over de wijzigingen in loonaangiften in 2021 en verdiep je je in de gevolgen van de brexit. Daarbij mag natuurlijk ook de tijdelijke aanpassing van de Arbowet en Arbobesluit inzake verplichte coronamaatregelen voor werkgevers niet ontbreken.

Permanente Educatie

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Fiscount behaal je 4 PE-punten voor NOAB, 38 PE-punten voor het NIRPA en 2 PE-punten voor het RB. De training sluit aan op de vereisten van NIRPA, NOAB en RB. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Contact met MVP

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 5 280 811
06 - 82346819

Ma t/m Vr: 08.30 - 17.00 uur